1. nap Timi – Végre kezdődik

Végre! Végre! Első nap!!!

A reggel jól indult, nem akartam nagy változást, így csak pár perccel állítottam korábbra az ébresztőt, mint szoktam. Nem kell egyszerre az egész békát lenyelni, mert csak ellenállás lesz belőle. Szóval mosdólátogatás után még pizsiben fogtam a telót és a tegnap Anna által összefogott HD-kből a crazy-re esett a választásom. Így aztán őrülten indult a reggelem! 😀 Elkezdtem a gyerekeket ébreszteni, közben előkaptam a testkefémet és átdörzsiztem magam. Szerencsére a gyerekek ügyesen ébredtek, gyorsan elkészítettem a reggelinket és mehettem zuhanyozni. A HD-n és dörzsin kívül nem terveztem mást reggelre (egyenlőre).

Utána a szokásos módon indultunk iskolába, munkába. Napközben néha elgondolkoztam rajta hová kellene beilleszteni délutáni/esti menetrendünkbe a napi gyakorlatot. Több alternatívám is volt, de természetesen egyik sem valósult meg. 🙂 Az igazsághoz hozzátartozik édesanyámnak ma volt az utolsó munkanapja nyugdíjba vonulás előtt, így egy kisebb ünnepléssel megleptük. Csak halkan és apró betűvel jegyzem meg sütit ettünk vacsira (nesze neked egészséges táplálkozás). DE! Nekiálltam és becsületesen megcsináltam a feladatot. Lefekvés előtt még jön egy HD, majd dörzsi, egy díva és alvás. Próbálom a 22 órás fekvést is visszahozni, mert az alvás is fontos.

Azt hiszem jól indultam és izgatottan várom a holnapot . 😉

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

1 thought on “1. nap Timi – Végre kezdődik

  • Ezaz Timi,nagyon okosan csinálod!
    Édesanyádnak meg jó pihenést az elkövetkezendő évtizedekre 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .