2016 Safety Harbor harmadik nap

szombatEzen a napon olyan jót aludtam, hogy már nem volt időm reggelizni. Csak gyorsan bekaptam valamit a goody csomagból (mogyoróvaj, magkeverék és aszalt gyümölcsök) és mentem is tornázni. Csodák csodája, a teljes álló tornát végig tudtam csinálni, semmi gond nem volt. Csupán annyi, hogy csurom vizes lettem. Annyira izzadtam, hogy csorgott rólam a víz, de szó szerint. Annyira hatékony és összetett ez az új edzés, hogy nincs idő pihentetni az izmokat, végig feszes és aktív minden. Az edzés után az összes új dalra eltornáztuk az újfajta Hoe Down gyakorlatokat. Hát, eddig sem volt egy könnyű gyakorlat a HD, de evvel az új trükkel valami brutál. Egy sorozat után folyik a víz rólad és szó szerint lihegsz. Pedig csak „lazán” emelgeted a lábad. Legalábbis ez látszik kívülrőlszombat5!szombat4
A torna végére mindenki nagyon éhes volt. Szerencsére most csak egy fél órás szünet volt ebédig. És képzeljétek, ebédkor épp Teresa került mellém ebédtársnak. Jó volt mellette ülni és közvetlenül beszélgetni vele.
Kiderítettem, hogy ő is nagyon éhes és elárulta, hogy torna közben többször is korgott a hasa és remélte, hogy mi nem hallottuk.

Ebéd közben magnéziumos lábfürdőt kaptunk. Ennek jótékony hatásáról is fogok még írni. Röviden nagyon jó izomfáradtságra, energetizálásra.
szombat3szombat2Dr Sherrill Sellmann tartott utána nekünk előadást, „A megfiatalodás kódja: hogyan legyünk fiatalabbak és egészségesebbek minden nap” címmel. Táplálékkiegészítőkről, vitaminokról is szó esett, de nem ez volt az alap. Fontosnak tartotta mondani, hogy vigyázzunk magunkra, mert a wifi hálózatok, elektromos berendezések káros hatással vannak ránk. Próbáljuk meg ezeket mellőzni, éjszakára legalább kikapcsolni őket. Nyugtatóbbat alszunk tőle. Valamint ajánlott egy energetizáló „biomat” nevű matracot is, ami nagyon jó hatású, csak egy gond van vele… Több ezer dollárba kerül. Ha valakit érdekel, akkor keressen rá az interneten nyugodtan, vagy én is szívesen megadom az elérhetőségét a cégnek, ahol több információt kaphat róla.

A következő előadó Joan Schrader volt, a a magnéziumos hölgy. Ő ajánlotta fel a magnéziumos fürdőt a résztvevőknek. szombat6Elmesélte, hogy milyen fajta magnézium termékeik vannak és melyiket mire lehet használni. Sajnos nálunk nem kaphatóak a termékek, hatalmas lenne a postaköltség, mivel súlyos csomagokról van szó. Epsom sót (keserűsót) is forgalmaznak, amit fürdővízbe téve nagyon könnyen felszívódó magnézium forrást kapunk. Aloéval kevert magnézium zselét is kaptunk, amit a talpra bemasszírozva szinte azonnali hatást tudunk elérni. Próbáld csak ki, ha egy fokhagyma gerezdet dörzsölsz a talpadra, akkor pár másodperc után a szádban érzed a fokhagyma ízét. Hidd el, a bőrön át sok anyag felszívódik és ezért kell figyelemmel lennünk, hogy milyen kozmetikumokkal ápoljuk magunkat.
szombat7Utolsó előadóként Valerie Robinson lépett a színpadra. Ő Stephanie Robinson anyukája. Amikor 3 évvel ezelőtt Stephanie megnyerte a kihívást, de nem tudott eljönni, mert nem volt pénze a repülőjegyre, akkor anyukája kisegítette őt és kifizette neki a repülőjegy árát. Miután Stephanie meghalt, ezt a kedvességet szeretnék továbbvinni más rászorulónak is, hogy ha nyer, akkor mégis el tudjon jönni ebbe a csodás közegbe és átélje ezt a csodás hétvégét.
szombat12Mivel kissé elhúzódott az előadás, alig volt időnk átöltözni a délutáni tornához. Most ismét talajtorna volt és HD.
Vacsora előtt mindenki nagyon igyekezett kicsinosítani magát, mert ezt volt az utolsó vacsora együtt. És egy meglepetés is készülőben volt Teresának.szombat8
Vacsora közben Mary Shomon tartott előadást a hormonokról. 10 mód, ahogy a hormonok segítik az egészségünket és a boldogságunkat. Mivel Maryvel már egyik este beszélgettünk, elég sok dolgot újra hallottam tőle ezen az előadáson is, sőt még meg is említett minket, hogy velünk megosztotta már ezt a sztorit. Nektek is elmesélem, mert szerintem nem gondoltátok volna, hogy ennek a szervnek milyen nagy szerepe van, a tobozmirigynek. Tudjátok, hogy ez mi? A harmadik szemnek is szokás nevezni, a homlok közepén helyezkedik el. Szóval volt egy kutató, aki patkányokkal kísérletezett és voltak öreg, szőrhullató, lassú, nemileg nem aktív egyedek és voltak a friss, fiatal, nemileg aktív, sűrű szőrű egyedek is. Amit tett a kutató, hogy kicserélte a tobozmirigyét az állatoknak: fiatalok kapták az öregekét, az öregek a fiatalokét. Hamarosan felcserélődtek a szerepek. A fiatalok elkezdték hullatni a szőrüket, meghíztak, nem nagyon voltak nemileg aktívak, míg az idősek megfiatalodtak. Hogy miért lehet ez? Mary elmondása szerint a melatonin szint egy idő után nem termelődik a szervezetben megfelelő mennyiségben, és ezért ez a mirigy felelős. Sok nőnek a változókor küszöbén rendszerezte a ciklusát, életerősebb lett és könnyebben vészelte át a változókori változásokat. Ha érdekel további információ erről, és hogy milyen terméket ajánlott, akkor keress meg nyugodtam emailben.
szombat14szombat16Mary előadása után Teresa zárta a gondolatait és elkezdődött volna a tombolasorsolás, de felcsendül a Happy Birthday dal és a kivetítőn fényképek jelentek meg Teresa gyerekkorából, és ismerősök, trénerek, kutyái, lovai… szóval a meglepődést látnotok kellett volna az arcán, potyogtak a könnyei. Az egészet Jennifer Decker és Teresa tesója Tammy szervezték le. Nagyon jól sikerült. Kicsit én is különlegesnek éreztem magam, mert vacsora előtt Jenniferrel elmentem a meglepi tortáért és bevásároltam reggelinek valót (végre eljutottam boltba is), hoztunk rengeteg rózsát is a vázákba. A majdnem 10 perces videó után következett a hatalmas torta (bár a vacsi és desszert után nem sokaknak volt hely a gyomrában ilyen finomságra).
Végre szombat11elkezdődhetett a tombolasorsolás. Voltak szerencsések, akik több mindent is nyertek (ők voltak általában akik több száz dollárért vásároltak tombolajegyet). A tombolajegy 5$ volt, vagy ha ötöt vettél, akkor 20$. Én csak egy kis esélyt adtam magamnak és 20$-ért vettem 5 jegyet. És sikerült, a szobatársam által felajánlott „Uncorked” táplálékkiegészítő csomagot nyertem meg, valamit egy skype alkalmat vele – bár ez utóbbi fura, mert ingyen szoktunk egymással skype-olni és ingyen segít nekem. Nagyon örültem azért az ajándéknak.
Hella csodaszép fali képét Bobbi Tribble nyerte, na ő az egyike azoknak, akik 2-300$ értékben vettek tombolajegyet. Még az irodában dolgozók is nyertek, sőt a kamarás fiúk is, finom borocskát.
Sokan már reggel korán utaztak haza, ezért még most este sok-sok fénykép készült Teresával is és csoportokban is.
Ez egy jó hosszú nap volt, de végre teljes erőmből élvezhettem.

csoportkép csiini

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!