2016 Safety Harbor második nap

2016 Safety Harbor második nap

Az előző napi sok segítség hatására jól aludtam. Kezdem megszokni az óraátállást is. Energikusnak éreztem magam. Mivel nem volt időm elmenni venni reggelire valót, így a szálló éttermében reggeliztem omlettet. Ott találkoztam egy kedves ismerőssel, aki szintén a T-Tapp eseményre jött. Említette, hogy nagyon meghatotta az előző esti beszámolóm. Jelenleg Abu Dhabiban él a családjával. Említettem neki, hogy tervezünk egy európai workshopot tartani, ahol bárki eljöhet, mert angolul fog zajlani. Nagyon lelkes lett, és megemlítettem neki, hogy ha gondolja, akár el is mehetek hozzájuk workshopot tartani, mert tudom videókkal és egyedül nehéz terjeszteni a T-Tapp eredményességét. Rögtön igent mondott, én meg a fellegekbe kerültem, annyira megörültem. Szóval, ha van ismerősötök a környéken, már előre lehet szólni, hogy tavasszal a T-Tapp ellátogat Abu Dhabi és Dubai környékére!

Reggeli után siettem a nagyterembe, mert már elkezdődött a reggeli torna. 8:30-11:00-ig tartott. Volt a First Step edzés, az új zenés Hoe Down gyakorlatok és végül egy kis seprűs edzés is. Lelkesen vetettem bele magam a tornába, nagyon jó érzés volt az első gyakorlatban (az alap hátnyújtásban az új tippek), de valami ne stimmelt. Kivert a víz, elkezdett megint kalimpálni a szívem és szúrni a mellkasom. Azt hittem csak pihenésre van szükségem, így leültem a terem szélén és onnan figyeltem a többieket és jegyzeteltem az újdonságokat. De csak nem akartam jobban lenni. És ezt mások is észrevették és odajöttek, hogy megkérdezzék tudnak-e segíteni. Hát egy fél óra után feladtam és elmentem a szobámba ledőlni és aludtam egyet. Ne lett tökéletes az állapotom mire felkeltem, de sokkal jobban voltam. Használtam az illóolajat és a légzéstechnikát, sokat segített.

20160805_123938lunch with teresaEbédre porciózott ebédet kaptunk, előre lehetett igényelni. Én Floridai fűrészes sügért kértem. Nem bántam meg, nagyon ízletes volt. Az ebéd különlegessége volt még, hogy Teresával egy asztalhoz kerültem, valamint, hogy közben egy nagyon érdekes előadást hallgathattunk meg
az „élő” vízről és a Fibonacci sorozat kapcsolatáról. 20160805_124451A második előadást Teresa tartotta, amiben bemutatta nekünk az új testkefe használati módszerét, amiben ápolja és hidratálja a bőrét. Erről majd bővebben fogok írni egy bejegyzést, mert nagyon hasznos.

Ebéd után nem sok időnk volt pihenni, mert negyed háromkor már kezdődött a délutáni torna. Most a talajgyakorlatokkal folytattuk, és ez annyira jó v olt, hogy végre végig bírtam tornázni. Végre fellélegeztem, hátha túl vagyok a gondokon.

20160805_1815374-6 között volt szabadidőnk, de úgy elszállt, mintha nem is lett volna. A vacsora büfé jellegű volt ismét, és most a nagyteremben ettünk, mert vacsora közben is voltak előadások.

FB_IMG_1470738807366Bobbi Schwartz tartott előadást arról, hogy milyen alap ruhadaraboknak kellene szerepelni minden nő ruhásszekrényében.  A felső 1% stylist-ja. Kaptunk listát is róla, hogy mi minden kell az alap ruhatárba valamint interaktívan bevont mindenkit a feladatokba.

FB_IMG_1470738803328Kis kávészünet után mindenki elviharzott a szobájába pizsamát felvenni, ugyani kezdődött a pizsi és popcorn parti. Pizsiben roptuk a Hoe Down-t, pattogatott kukoricát ettünk, videót néztünk. Megmutatta nekünk Teresa az új videó filmet, amit a kinti tv adók játszanak le. Ebben szó van a T-Tappról, a hormonokról és több tornatársunk is beszél benne az eredményeiről, véleményéről. 20160805_205726Meglepetésként minden résztvevő kapott egy- egy példányt ebből az anyagból DVD-n. Megnézhettük az új supreme testkefe technikát, amivel hatékonyabban lehet a bőrt feszesíteni, nyirokkeringést mozgósítani és a bőrt ápolni.

A pizsi parti után lementünk trénerek a teraszra és csevegtünk egy kicsit. Odajött közénk Brent Hardgrave is, a tegnapi hajas előadó és Mary Shomon is, aki bestseller író, aki a pajzsmirigy és egyéb hormonok szakértője és lelkes T-Tappos is. Nagyon kedves volt és elmeséltem neki a történetemet és sok jó tanácsot kaptam tőle. Olyan közvetlen és kedves volt, mintha mindig is ismertük volna egymást. Próbálok neki segíteni a könyvét lefordíttatni magyarra, mert nálunk is nagy szükség lenne az ő információira. Főleg, hogy az egyik könyvében 33 oldal T-Tapp gyakorlatokkal van tele. Olyan gyakorlatokkal, amiket Teresa direkt hormon problémákkal küzdőknek állított össze. Ehhez kapcsolódóan jött létre a Healthy Hormones for Menopause Management DVD is. Ezeknek a gyakorlatait tartalmazza a könyv részletesen, szemléletesen.

Majdnem éjfél volt mikor elmentünk aludni, hisz másnap reggel korán megint Teresa vár ránk tornázni

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!