34. nap Újra lendületben

Múlt hét pénteken két talaj gyakorlatsorral zártam a hetet. A három ügyeletes nap megtette hatását. Alig vártam már kora délután, hogy hazaérjek. Este a gyerkőccel együtt aludtam el. De lehet, hogy engem korábban nyomott el az álom.

Hétvégén két pihenőnapot tartottam. A másodikat kár volt. Vasárnap reggel fejfájással ébredtem, ami gyógyszer ellenére egész nap kitartott. Sőt ! Ma reggel is azzal ébredtem. De ma tappoltam egyet, igaz nem Annával, mert a kisördög belebújt a gépbe, és nem tudtam elindítani a videókat. Így aztán Teresaval egy BWO+-t  nyomtam. Jót tett. Elmúlt a fejfájásom. De hiányzottak Anna figyelmeztetései, magyarázatai. Bár igyekeztem felidézni, de még nem mindig sikerült tökéletesen, van még mit tanulnom. Na de majd hétvégén! Workshop lesz!!!! Már nagyon várom. Kis családom elengedett.

Ma újra rádöbbentem arra, hogy muszáj az étkezésemre is jobban odafigyelni. Pontosabban a nassolásra. Mármint hogy ne nassoljak.  A múlt heti kilengést ma éreztem meg igazán. Nem éreztem jól magam a bőrömben. Hiányzott az az érzés, ami két hete még megvolt. Hogy laposnak éreztem a hasam.  Hogy csinosnak éreztem magam.

Kellett ez a két nap, hogy újra elszánt legyek. Hogy megint rádöbbenjek, miért érdemes reggel egy kicsivel korábban felébrednem és tornáznom, és miért fontos este is rávennem magam a tornára.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .