Január 7. Végre hétvége

A korán fekvés megtette a hatását, hajnali négykor úgy pattantak ki a szemeim, mintha már reggel lett volna… hát majdnem megvolt a nyolc órányi alvás. Gyorsan kerestem valami szemfárasztót, néztem egy filmet a telefonomon. Így körülbelül ötre sikerült visszaaludnom és aludtam reggel fél kilencig (ez nálam nagy szó, ilyen ritkán van), de akkor is a kisfiam ébresztett, hogy anya reggel van 😉

Mivel ma nem sürgetett minket senki palacsinta reggeli volt teljes kiőrlésű tönkölylisztből. A minden, ami egészséges az nem ízlik kisfiam nem vette észre, hogy ez másabb palacsinta, ízt hiszem ezt a receptet megtartom.

Mai terv volt a szegény lelombozott karácsonyfánk eltüntetése. Családi feladatként a gyerekekkel hármasban. Jó móka volt a tűleveleken sétálni és elrakni a díszeket szépen a helyükre a karácsonyos dobozba. Kicsit megszenvedtem a fa levitelével, de még jó, hogy csak az elsőn lakunk.

A reggeli zenés HD ma megvolt végre, nem akadályozott a technika ördöge. Mára ezt választottam.

Mai tervben pihenőnapom van megint, inkább most elméleti síkon dolgoztam a T-Tapp világában. Tervezem az évet, hogy mikor és miben és hogyan tudok nektek segíteni és mikor tudnánk találkozni személyesen is. Vannak tervek és időpontok is, de mindent még le kell egyeztetni. Szóval még nem publikusak, kivéve a január 14-i budapesti és január 21-i miskolci workshopok.

Most fejeződik be a T-Tapp az életem része program első része, de közben már szervezzük az új blogoló hármasunkat. Ők már készen állnak a feladatra, és holnap ti is megismerhetitek őket. Izgatottan várom, hogy az első szériában milyen eredmények születtek. Ugye ne csak a három lány, hanem még közel húsz másik jelentkező csinálja a programot. Ők kisebb-nagyobb csúszásokkal kezdték a programot, így az ő eredményeikre pár napot még várnunk kell. Viszont, ha te is csatlakoznál a T-Tapp az életem része programhoz, akkor azt még megteheted, hiszen csak hétfőn kezdünk. Jelentkezni itt tudsz.

Holnap sűrű napom lesz, lezárni és megnyitni egy – egy programot.

Már ez a pár nap is nagy segítségemre volt. Hiszitek vagy sem, de összeszedettebb vagyok és ez meglátszik itthon a környezetemben is. Rendben van a fejemben, akkor a környezetem is rendezettebb és a kedvem is jobb.

Azt hiszem nem mondok fel a T-Tappnak. 😉

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

1 thought on “Január 7. Végre hétvége

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .