Jennifer B: More to lose – kategória nyertes 2016

 

Jennifer B történetét eredetiben ezen a linken találod

615photoFront2615photoFront

 

 

 

 

 

 

 

Annyira izgatott vagyok, hogy megoszthatom az eredményeimet. Eleinte nem úgy alakult a centivesztésem, ahogy szerettem volna. Mi több, félidőben emiatt Skype órát is vettem egy T-Tapp trénertől. Hetente 5-6 alkalommal tornáztam következetesen, de közben alig mozdultak a centik lefelé különösen a derék és csípő részen. Többnyire Brain Body Fitness Floor és MORE edzéseket tornáztam. Ezután váltottam és a Healthy Hormones Menopause Management és a MORE edzéseket tornáztam felváltva heti 4-5 alkalommal.

A bokám sokat erősödött. Ez volt a leggyengébb testrészem a T-Tapp előtt. A bokám sokszor kifordult és sokat elestem miatta. Viszont ez nem történt meg, amióta T-Tappolok. A Skype alkalom óta eldöntöttem, hogy néhány hetente fényképeket készítek magamról és teljesen meglepődtem azon, amit láttam. Habár azokon a részeken, amiket mértem nem volt nagy változás, de mindenhol máshol láthatóan ‘fogytam’. Ezután eldobtam a mérőszalagot és csak a kihívás végén mértem meg magam, hogy az eredményeimet el tudjam küldeni. Össze sem hasonlítottam az eredeti méretekkel, számomra a képek eleget szóltak!

Az egészségügyi problémákon is segített a T-Tapp. Lassan, de kezdenek a hormonszintjeim kiegyenlítődni. A havi ciklusom is visszatért 2 év után, amióta a HHMM edzést tornázom következetesen. Sokkal jobban alszom, vagyis tudok hosszan aludni és nem fekszem az ágyban álmatlanul 4 órányi alvás után. De legfontosabb, hogy kezdem visszanyerni az egészségemet. Több évnyi harc a súlyommal, hormon problémákkal és alacsony vércukorszinttel, úgy érzem már a javulás útjára léptem. Próbáltam edzőterembe menni, lelkiismeretesen jártam, de semmi változást nem tapasztaltam semmi téren. A térdeim nem tudták a stresszt kezelni és állandóan fájtak, a hátam állandóan fájt. Tudom, hogy a helytelen testtartásom több kárt okozott, mint hasznot. Ezek a gondjaim megszűntek a T-Tappal. A T-Tapp nehéz, de sokkal jobban érzem magam tőle. Nem tudom eléggé megköszönni Teresának ezt az edzésprogramot, ami lehetőséget ad nekem arra, hogy visszanyerjem az alakomat fájdalom és sérülések nélkül.Alig várom, hogy lássam mit tudok elérni a következő 60 napban!

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!