2015-09-05

Senior Fit edzés

Senior Fit Edzés DVD

 59.95$ 

 Soha nincs túl későn – Meg tudod csinálnisenior fit borító

A Senior Fit edzés nem csak senior, vagyis idősebb korosztálynak szól! Teresa Tapp úgy állította össze ezt az Elme – Test Fitnesz edzésprogramot, hogy mindenkinek segítsen maximalizálni az izomaktiválást, keringést és nyirokrendszer egészségét kortól függetlenül.

A Senior Fit edzésen belül minden figyelmes gyakorlat úgy lett kikísérletezve, hogy javítsa az erőnlétet, hajlékonyságot, és a szív erőnlétét, ugyanúgy, mint növelje az energiaszintet, és csökkentse a szervezetben a gyulladást.  Különleges odafigyelést igénylő gyakorlatok ötvözve saját test súlyként alkalmazásával, segítenek a testednek, hogy belülről kifelé ujjá építse önmagát, javítsa a tartást és jobb egyensúly érzéket teremt. Nincsenek súlyzók, sporteszközök, rázkódás, nem kell ismétlés vagy sorozatszámot növelni… ez az edzésterv több eredményt hoz neked levesebb idő alatt és minél erősebbé és rugalmasabbá válsz, egyre nehezebb lesz a gyakorlatsor. A Senior Fit az az edzés, ami segít, hogy magasabb legyél, jobban nézz ki és jobban is érezd magad, hogy ténylegesen fitt és csodás lehess mindörökre!

Nézzük milyen edzések vannak a DVD-n:

  1. Warm Up Workout(16:21)- bemelegítő gyakorlatsor
  2. Level 1 Instructional(32:08) – 1-es szintű gyakorló edzés
    – Individual Movements – egyenként választható gyakorlatok
  3. Level 1 Workout(1:07:28) – 1-es szintű edzés
    – Individual Movements – egyenként választható gyakorlatok
  4. Tempo (4) Workout(47:40) – Tempó edzés, kevesebb magyarázattal
    – Individual Movements – egyenként választható gyakorlatokberei kiemelt kép

Evvel a programmal ért el nagyszerű eredményeket Berei is. Olvasd el az ő sikertörténetét, amit Berei képére kattintva érhetsz el!

A DVD-t megrendelheted a DVD képére kattintva, vagy erre a szövegre kattintva. Az angolnyelvű t-tapp.com oldalról érhetőek el a DVD-k.