Timi 6. nap – Legalább a folyadék ma is megvolt

Ma is korán keltünk, mert Beninek sakkversenye volt.

Gyorsan ébresztettem magam egy happy HD-vel. Beni jött utánam a konyhába és mondta ezt a dalt ő is nagyon szereti, az egyik kedvence. Láttam a szemén, hogy vacilál csatlakozzon-e hozzám, de végül nem tette.

Testkefézés, öltözés, félnapi elemózsia összepakolása és víz! Ez nagyon fontos! Az első versenynap alkalmával felkészületlen voltam (nem tudtam mivel jár egy ilyen verseny) így csak egy banánt és egy kis dobozos ivólét vittem a gyereknek, mondván hamar végzünk. Jah, kb. 6 órán keresztül voltunk ott. Szóval most vittem 1,5 liter ásványvizet, amit majdnem meg is ittunk. A vízfogyasztással azt gondolom nincs baj, mert általában napközben a munkahelyen egy 1,5 literes víz biztosan elfogy. Mellette itthon reggel és este még több pohárral kiegészítem. Inkább a hétvégék neccesek, mert valahogy elfelejtek inni.

A napi álló 2. feladatra végül csak este került sor. Rendkívül élveztem! 🙂 Már tegnap is, de ma is kértem férj ellenőrző szemeit, hogy vízszintes-e a hátam, hogy állnak a vállaim… stb. Az olajfúró tornyot csináltuk éppen, amikor Anna megkérdezi a videón ugye érzed a combod? Egy önkéntelen Oh, igen! kiscsúszott a számon, mert pont egy perccel előtte fogalmazódott meg bennem a gondolat mennyire dolgoznak a combizmok. 😉

A twist gyakorlatot egyenesen vártam! Nem is értem mi van velem!?! 🙂 A feladatsor után még a HD-t is lenyomtam. Egész héten szemeztem a PJ party-s vidivel, de olyan hosszúnak tűnt a közel 9 percével, hogy nem vágtam bele. Feltettem hát magamnak a nagy kérdést mikor, ha nem ilyenkor? Hétvége van, a gyerekek nincsenek itthon, semmi különös feladat nem vár… Így belevágtam. Nem bántam meg! Sőt! Rendkívül élveztem. A pushingolós résznél még néha összeakad kezem-lábam, vagyis inkább kiesek a ritmusból, de majd belejövök. A testkefézés a szokásos módon még hátra van.

Holnap első heti méretkőzés. Nincsenek vérmes reményeim, sőt. Úgy érzem közeleg az új ciklus, így egy kicsit fel vagyok puffadva. Meg ezzel párhuzamosan jött a kívánósság is – amit talán nem is akartam teljesen legyőzni – így sajnos egy kis édesség és sósság lecsúszott a torkomon. Ez van! Megyek tovább!

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .