Timi 7. nap – Első heti összegzés

Ma nem aludtak itthon a gyerekek, így egy kicsit lehet reggel lustálkodni. 🙂 Ma az uptown HD-re esett a választásom, ezzel ébredtem, majd testkefézés és méretkőzés következett.

Nem voltak nagy reményeim, mégis okozott a végeredmény meglepetést még nekem is! Szinte mindenhonnan lement minimum 0,5 cm, a hasamról 2,5 cm és összesen 11,5 cm-t vesztettem az első héten.

Meglepett, mert valóban nem voltak vérmes reményeim, főleg a nasizások miatt, mégsem panaszkodhatom azt hiszem. 🙂 Amúgy a nadrágomon már éreztem hétközben, hogy megint bővebb, csúszkál rólam lefelé, de különösebben nem foglalkoztam vele.

Hogyan sikerült beilleszteni a napjaimba a T-Tappot?

Az első héttel a hátam mögött azt hiszem jól. Kezd beállni egy napi rutin, ami tarthatónak tűnik. Reggel vagy kelek egy kicsit hamarabb és megcsinálom a zenés HD-t, vagy ébresztem a gyerekeket és ha felkeltek után csinálom a HD-t, majd testkefézés és zuhanyzás. Délután, amikor hazaérünk munkából egyenlőre nem sikerült lecsippentenem az időt a feladat letornázásához, viszont vacsi után amíg fürdenek férjjel a gyerekek vagy fektetés, meseolvasás után megcsinálom a napi feladatot. Utána pihenésképp megírom a blogot és megcsinálom az egyéb dolgaimat. Majd lefekvés előtt még egy zenés HD, testkefézés és irány az ágy.

Szerencsére a család is támogat, tényleg nem vesz el sok időt és máris van eredménye.

Nagyon várom a jövő hetet, hogy végre talajozzunk is! 😉

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

8 thoughts on “Timi 7. nap – Első heti összegzés

  • Amilyen kitartóan dolgozol már jó ideje, megérdemled ezt az eredményt!!! 🙂

  • Szuper eredmény, főleg a nasizások ellenére 🙂 Gratulálok!
    Az a jó ebben a tornában, hogy az életmódon tulajdonképpen nem kell változtatni, elég beilleszteni a napi tornát. Aztán nyilván ha komolyabb és gyorsabb eredmény szeretne az ember, oda lehet figyelni a helyesebb táplálkozásra is. De napi 15 perc is meghozza a változást!

  • Gratulálok! Tetszik amit írsz, én is hasonlóan illesztem a napjaimba a tornát és tényleg nem kell nagyon rákészülni, elég csak elhatározni…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .