Timi – Egy ilyen, egy olyan_20170321-22

A tegnapi nap nagyon rossz volt. Családi konfliktus, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy így csak kb. fél edzést tudtam csinálni meg lefekvéskor a katicámat. 🙁 Ez utóbbi, vagyis inkább az utána érzett hatás kicsit jobb kedvre derített.

Reggel nehezen keltünk, de a testkefézésnek mindig bele kell férnie az időbe! 🙂 Ez nagyon beépült, bár a többivel is így lennék. Napközben a mosdóban lenyomtam egy pillangót meg egy szteroidos tesóját 😀 és egy JJ-t is. Nagyon vártam az estét, hogy zoomoljunk. Anna úgy döntött ma nem leszünk boszik, inkább ülve és a földön nyomjuk, de egyáltalán nem bántam. A talaj jobban fekszik, mint az álló! 😀 Ha élhetek ilyen képzavarral. Az ülő HD-t a workshop óta be szoktam vetni, de ahogy mondtam is a zoomos csapatnak, kb. sípcsontközéptől lefelé kilátszódik a lábam az asztal alól, az egyik kolléganőm pont rálát és gyanakodva kérdezte mit csinálok. 🙂 Tudják ezt a tappos „bogaramat”, de nem nagyon tudom őket rávenni és az eredményeim sem olyan látványosak, hogy meggyőző legyek. De ami késik, nem múlik! Vissza a zoomhoz: a háromszámolósat a kedvemért csináltuk 🙂 és rendkívül élveztem. Utána nagyon jól éreztem az izmokat.

Zoom után volt még élő videós bejelentkezése Annának, ahol az egészséges étkezésről beszélt. Igyekeztem figyelni, de akkorra a család már beözönlött a nappaliba és a kicsivel dobble-zni is kellett közben. Nem hiába! Az anyák multifunkciósak! 😀 😀

Meseolvasás közben megfájdult a fejem, pedig iszom a vizet ezerrel. Mióta hazaértünk több, mint fél liter vizet megittam. Ez nálam nagy szó, mert itthon többnyire elfelejtek inni. De most előszedtem a gyerekek egyik nem használt kulacsát, lemértem mennyi fér be és hurcolom magammal a lakásban amerre megyek. Persze, hogy mindkettő szeretne inni belőle! 😀

Szóval fejfájás ide vagy oda az esti kör nem maradhat el. Befejezem a bejegyzést és megyek testkefézni, csodás lábazni, dívázni és katicázni.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .