Timi – Újratervezés_20170320

A hétvégén nem mértem. Valahogy másként alakult a vasárnap „reggelem”, bár nem mintha nagyon iparkodtam volna… de kezdjem az elején. Ahogy írtam eléggé rászoktam a zoomokra és ha volt óra volt edzés, ha nem hát nem nagyon csináltam komolyan. 🙁 Az elmúlt hét pont úgy alakult, hogy 1x jutottam el zoomra. Hétfőn a kicsi lány 6. szülinapját ünnepeltük házon kívül, keddenként úszunk, szerdán zoomoltam (juhhúúú), csütörtök kivételesen megint úszás volt, pénteken barátnővel tracsparty, szombaton meglepi szülinapi buli a barátnőmnek, ami olyan jól sikerült, hogy éjfélkor finoman kiraktak minket, majd a kocsik előtt még négyen hajnal 1 óráig beszélgettünk! 😀 Ezért reggel nem ment a felkelés, bár nem is erőltettem. Tehát elmaradt a mérés, de éreztem én a ruháimon, hogy valami nem stimmel, meg hát a tükörben sem úgy mutattam fehérneműben, mint mostanában. Így ma, amikor hazaértünk gyorsan testkeféztem egyet és mértem is. Muszáj tisztában lennem az igazsággal! Oké este van és eddig reggel mértem, de akkor is 6, azaz hat centi jött vissza!!! És hova máshová, mint a kritikus területekre. 🙁 Szóval azt hiszem most kell megráznom magam és újratervezni. Hogy akarok így kijutni Teresához Floridába, ha nincs eredményem???

Készítettem tehát egy írásos tervet erre a hétre, amit csak túlszárnyalni lehet. Úgy döntöttem! Ez a minimum amit meg kell csináljak! A 30 napos program alatt működött, hogy fektetés után csináltam, akkor most is működhet, ha úgy alakul.

Ma tehát egy kissé elkeseredve és fáradtan, de nagy reményekkel vágtam neki a zoom órának. Álló edzéssel kezdtünk aztán a talajon fejeztük be. Azt már többször megállapítottam, hogy a talajos edzés a gyengém, így örültem nagyon. 🙂 Nagyon próbálok koncentrálni, de az álló részen nem tudok úgy kimelegedni, mint a többiek, ellenben a fekvő részen remekül éreztem mindent. Ha belegondolok a gyakorlatokba az izmaim – amelyeket rejtegetek még – beleremegnek most is! 😀

Mai tevékenységek tömören: 1 testkefe reggel, a mosdóban napközben egy pillangó és egy JJ :), este 1 testkefe, 1 kiváló zoom óra lábra, hasra koncentrálva és lefekvéskor vár a szokásos köröm. Vagyis nem a szokásos lesz, mert Anna belevett pár elemet a zoomba, így kiegészítem másokkal. Van választék! 😀

Jah, és a heti sebészkéses katicám sem maradhat ki!!! 😉 

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .