Trisch Richardson sikertörténete

Trisch története 2010-ből

t-tapp-before-100x30047 éves vagyok, 9 gyermekemet otthon oktatom, akik 3 és 23 év közöttiek. Mindig is ehettem bármit, amit megkívántam és nem rakódott fel rám. Sajnos ez 10 évvel ezelőtt megváltozott.

A T-Tappot 3 évvel ezelőtt ismertem meg, 2007 januárjában.  Előtte végeztem már törzsizmot erősítő edzéseket, súlyzós edzéseket csukló és bokasúlyokkal és fitnesz labdával is próbálkoztam. Ezek olyan napi 45- 60 percet vettek el az időmből. Másfél – 2 órával később teljesen padlón voltam és szükségem volt egy kis pihentető alvásra.

Pont a 2006-os ünnepek után teljesen letörtem. Annak ellenére, hogy ennyit tornáztam, figyeltem az étkezésemre még mindig annyit nyomtam és úgy néztem ki, mint 3 hónappal ezelőtt, amikor a fiamat világra hoztam. Emlékszem, hogy szomorúan mondtam a férjemnek, hogy “Nos, úgy látszik kövér maradok, de legalább hajlékony vagyok!”

Utálom az edzés videókat, de amikor egy barátom mesélt arról, hogy három hét alatt majdnem 40 centit karcsúsodott, csupa fül lettem. Megmutatott egy keveset a T-Tappból és azonnal kikölcsönöztem a könyvet a könyvtárból.

Nekem is sikerült majdnem 40 centit lefaragnom magamból három hét alatt csupán a könyv segítségével. Egy darabig eltartott, mire rájöttem mit hogyan kell, és természetesen nem 15 percig tartott a mozgás sem, de teljesen rákattantam. Egy másik barátom kölcsönadta nekem a T-Tapp Alap Edzés DVD-t (Basic Workout) amíg spóroltam a saját példányomra az aprókból.

Teljesen felvillanyozott a dolog, mert az edzések után már nem kellett azokat kipihennem, nem kellett aludjak.

Az első 6 hónapban főként a BWO+-t  (15 perces T-Tapp Alap edzés) és a SATI-t (Sétáld le a centiket- gyaloglós edzés) tornáztam, de hébe – hóba a TWO-t (teljes T-Tapp edzés) is megcsináltam. Addigra már 4 ruhaméretet csökkentem. Annyira lelkes voltam. Javult az állóképességem, és egy másik bónuszként a hónaljam alatti csomó elkezdett kisebbedni.

A következő 6 hónapban fokozatosan többféle T-Tapp edzést kipróbáltam, mentek lefelé a centik, …de ruhaméretem nem csökkent. Ez kissé elkedvetlenített, de szerencsére a csodás T_Tapp társaknak és trénereknek a fórumon, nem adtam fel. (Nagyon hálás vagyok a T-Tapp fórumnak)

Hirtelen, a következő tavasszal két hónap alatt két ruhaméretet is csökkentem minimális centivesztéssel. Valószínű a testem most érte utol magát az őszi centivesztés után.

Majd ismét leragadtam ennél a ruhaméretnél egy teljes évig. Megint csak a fórum tagjai segítettek át ezen az időszakon.

Részt vettem több T-Tapp workshopon, amit nagyon ajánlok neked is, mert tényleg segít ha egy tréner kijavítja a tartásodat, és sok sok új tippet és AHA pillanatot nyersz. Nem mellesleg új barátokat is megismersz.

Abban az időkben, amikor lelassult a centivesztés, vagy nem mozdult a ruhaméretem, akkor kezdtem el leírni azt a sok előnyt, amit nem lehet megmérni. A legnagyobb közülök az volt, hogy a hónaljamon levő csomó kisebbedni kezdett, majd végül el is tűnt. Ez felér legalább egy ruhaméret csökkenéssel. RÉgebben hetente kellett menjek csontkovácshoz, mostanában talán ha három havonta kell járjak. Csupán evvel megspóroltam az összes DVD-t amit magamnak vettem és workshop árát amire elmentem.

Továbbra is folytattam az egészségem és az állóképességem újjáépítését. A bőröm sokkal jobban néz ki, mint huszonévvel ezelőtt… és nincs lógó bőröm, hála Teresa testkefe masszázsának, Holt tengeri sós fürdőknek és maszkoknak.

395 centit karcsúsodtam ezidáig, de csupán 15 kilótól szabadultam meg, viszont egy hónappal ezelőttig csupán 10 kiló volt a mérleg szerint. Ez hihetetlennek hangozhat, hacsak nem veszed figyelembe az izomsűrűséget is. Már nem érdekel mit mond a mérleg – a centik számítanak. 52-es méretről indultam és most 40-es ruhákat hordok.

Nagyon örülök annak, hogy fokozatosan változtattam az étkezésemen és nem kellett fogyókúráznom, hogy elérjem ezeket az eredményeket. A múlt hónapban nagy változást hoztam az étkezésemben: teljesen kiiktattam a finomított cukrot és a tejtermékeket, de mint stresszevő, a T-Tapp nagyon nagy segítségemre volt abban, hogy ezt a lépést megtudjam hozni.

Mondtam már, hogy utáltam a torna videókat? Most szinte Teresa összes DVD-je megvan. Az egyetlen már edzést amit a T-Tapp mellett végzek az a gyaloglás. A gyerekek játszanak a súlyokkal, fitnesz labdával.

Táplálékkiegészítőként Teresa Alfalfáját szedem, ami segített rendszeressé tegye a ciklusomat még 47 évesen is.  Úgy vélem, hogy emellett a bőrömet is ápolja- múlt ősszel valaki megkérdezte, hogy a legidősebb lányom testvére vagyok -e. Elfogadnám!

Az elmúlt 3 évben többnyire rövidebb edzéseket tornáztam, mint a BWO+, SATI, és a kedvencem a MORE. Nagyon sokszor megmentett a MORE edzés. Amikor gondom volt a csípőmmel (azóta már helyrejött, és szinte alig látom a csontkovácsomat), majd amikor magam alatt voltam, majd múlt nyáron, amikor a mellékvese fáradtság lett úrrá rajtam, akkor is legalább a MORE széken végzett gyakorlatsorát meg tudtam csinálni.

Az olyan napokon, amikor nagyon szorít az idő, a MORE edzés lehetőségeket kínál – szeretem a választási lehetőségeket. MORE székes gyakorlatsora 10 perces, MORE trishfullbodyseprűs gyakorlatsora 7 perces és a MORE gyaloglós rész 9 perces. Szóval nincs kifogás, hogy ne tornázzak időhiányra hivatkozva.

De ez tényleg workshop a dobozban, ahogy a trénerek hívják. A lassabb tempó, kevesebb ismétlésszám igazán segítenek, hogy a tartásra koncentráljak. Úgy vélem a MORE instrukciós videója a legjobb.

Az a megtiszteltetés ért, hogy múlt ősszel eljuthattam Safety Harborba a T-Tapp Fitnesz Hétvégére. Sokkal többet kaptam, mint a tippek és trükkök, teljesen lenyűgözött a T-Tapp “testvériség”, ahogy Teresa emlegette. A tappolók olyan nagyszerű emberek, és ezt a fórumokon is érezni lehet. Mindenki izgatott mások sikerei miatt. Annyira örülök, hogy rátaláltam a T-Tappra.

A T-Tapp segített a centivesztésben, ruhaméret csökkenésben, abban, hogy  jobban nézzek ki és egészségesebb és erősebb legyek. De még ennél is többet …

Rengeteg új barátra leltem és mindegyikükért nagyon hálás vagyok.

És nagyon hálás vagyok a családomnak, akik támogattak, biztattak és velem együtt örültek végig az utamon.

Köszönöm szépen Teresa a nagylelkű szívedért és hogy megosztottad az T-Tappot velünk. Örökké hálás leszek neked ezért!

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!