Valami új készülődik a háttérben…

Útjára indult a Tappanj Velem Heti Hírmondó, ahol az adott héten a honlapra felkerült új tartalmakat kapod meg egy emailben. Ezt úgy gondoltam jobban szeretnétek, mint naponta emailt kapni.

Hétfőtől pedig egy újdonsággal jövök (jövünk) nektek.

Útjára indul a “T-Tapp az életem része” blog a honlapon. Három önként vállalkozó tappanó társatok vállalta, hogy 30 napon keresztül beszámol nektek a mindennapokról, hogyan tudja beilleszteni a tornát az életébe. Naponta kapnak egy-egy 15 perces tornát tőlem, valamint lesznek plusz gyakorlatok, amiket nekik kell beilleszteni a napjukba. Holnap jönnek és bemutatkoznak nektek és fényképekkel, méretekkel dokumentálják nektek a következő 30 nap eredményeit. Hogy ne legyenek egyedül, én is velük együtt fogom csinálni és én is vezetni fogom a saját eredményeimet.

Mivel naponta vezetjük a blogot, online naplóként, ezért gondoltam elég, ha csak hetente kaptok róla összesítőt emailben, nehogy elárasszon benneteket a sok levél.

Ha mégis naponta kíváncsi lennél kivel mi történik, akkor a Facebookon a Tappanj velem oldalon meg fogom osztani a linkeket, de te is ránézhetsz a honlapra naponta.

Ha esetleg szeretnél a lányokkal tartani, akkor van rá lehetőséged.

Kattints erre a linkre és döntsd el, hogy velünk tartasz-e!

Remélem így, vagy úgy, de csatlakozol hozzánk!

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!