1. nap – Kati – fotózás, 1 HD és 1. álló edzés kipipálva – t-tapp torna

Első nap reggele. 6 óra.

Indul a nap a szokásos gerinc és nyak-váll gyógytornával kiegészítve t-tapp ujjtornával, a lábformázó gyakorlattal és Anna októberi fenékemelő és haslapító gyakorlatával (amit azóta is mindennap csinálok) és a szeptemberi belső combra, alsó hasi részre ajánlott gyakorlatával (amit azóta is mindennap végzek) – 20 perc

Ha már lúd legyen kövér alapon gyors megcsináltam a mára előírt egyik HD-t, itt is puskáztam a zárt fb csoportba feltett ingyenes videókból (nehogymár a youtubet bújjam, ha a csoportban közvetlen segítséget is kapok…) – kb. 4 perc

Tegnap kellett volna fotózkodni, de jobbnak láttam ha ma reggel készítem el a fotókat, amikor  a családom már elindult dolgozni. (Arról jó kis videó születhetne, hogy mit bénáztam a szelfikkel, mire sikerült…) Ebben szoktam néptánc próbákra is járni, így gondoltam itt sem ciki megmutatni magam ebben a tornacuccban.

Nos van még mit faragni belőlem, de állok elébe.

Eredetileg délután akartam az első álló edzést megcsinálni, de muszáj volt most reggel, gondoltam nem baj ha fél órával később indulok az irodába….

Első álló edzés kipipálva! kb. 15 perc

Ezek szerint mára még egy HD maradt, amit délután megcsinálok, úgyis minden nap szoktam csinálni, így ez biztos nem fog elmaradni most sem.

Induljon a nap! Állok elébe! Feltöltődtem energiával, így egy kicsit nehéz leülni a gép elé… legszívesebben sétálnék egy nagyot és találkoznék a barátnőimmel vagy csak úgy jönnék mennék… leülni az a legnehezebb egy jól induló reggeli torna után….

 

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

3 thoughts on “1. nap – Kati – fotózás, 1 HD és 1. álló edzés kipipálva – t-tapp torna

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .