12.nap- a torna, mint jutalom- Zsófi

Elérkeztünk az egyik olyan naphoz, amelyiket múlt hétvégén, még úgy kezeltem: “ha nem megy, legfeljebb másnap bepótlom.”

De ment. Sőt reggel óta úgy irányítottam a napot, hogy este tornázhassak. Mi több mikor mindez elúszni látszott egy pillanatra Férj a segítségemre sietett, így tudtam tornázni.

Azt mondják egy változásnak, egy komoly tartós változásnak nem csak mi, saját magunk szabunk határt, de ebben bátran számíthatunk a közeli családtagokra, barátokra, kollégákra, stb is. Nos, úgy tűnik, ha valaki valóban elszánt, akkor a család, barátok, stb.-k, mind félreállnak, elfogadnak, tovább megyek, ahogy Férj is tette ma, besegítenek. 🙂

Persze, le kellett azért győznöm magamat is, mert az egész napos lótás- futás, takarítás, sütés- főzés, Gyerek cipelés során eléggé elfáradtam és azt gondoltam, minden más jobban esne, mint a torna. Aztán keresni kezdtem magamban, hogy akkor mi lenne az, amivel a mai nap megjutalmazhatnám magam, és rájöttem, hogy mégiscsak a torna az.

Igazam is lett. Felfrissültem. Elmúlt a derék fájásom is és ebben a kissé lezsibbadt agyi állapotban úgy tűnt, mintha még soha nem csináltam volna végig ezt az edzés, holott a mai az első talajos edzés ismétlése volt. Olyan volt, olyan informatív, mintha új gyakorlatot hallgatnék, de már ismert mozdulatokkal, így sokkal könnyebben és jobban is csináltam, mint legutóbb.:)

Egyedül egy HD-t tartogatok lefekvés előttre, hogy a karácsonyfa díszítés, “meg-van-e-minden-holnapra-ki-mit-vesz-fel-most-add-ide-kivasalni” és még egy napzáró felmosás után, biztosan jól aludjak. 🙂

Ugyan holnap este is biztos írni fogok, de addig is:

Áldott, Békés Karácsonyt Kívánok! Zsófi 🙂

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

1 thought on “12.nap- a torna, mint jutalom- Zsófi

  • Kedvelem ahogy írsz, jó olvasni. lassan lejár a “hurka, kolbász szezon”, majd sokat tappolsz.
    De kell egy kicsit adni az ízlelőbimbónknak, nem lehet kihagyni minden izgalmas finom, in-csiklandozó falatokat, hajra t-tapp.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..