12. nap – Próbálj meg lazítani!

A péntek megint rendhagyó volt, férj még mindig szabin. Csúcsszuperjófej, az összes gyereket elvitte intézménybe, az egyetlen, aki otthon maradt, meg pont akkora aludt el, mikor ő visszatért. Úgy döntöttünk, hogy akkor  mi is alszunk. Hihetetlen élmény volt, 2 órát aludtunk délelőtt 🙂 Felkelés után gyorsan megebédeltem, amíg férjem elfutott hátsó ablaktörlőt venni (valaki csütörtökön letörte), én meg nekiálltam tornázni Máté mellett. Vicces volt úgy csinálni az ülő HD-t, hogy ott volt a lábaim között, de így legalább biztos nem értek össze a lábaim a gyakorlat második felében 😀

Torna után nekilátta előkészíteni az esti dolgokat, mert jöttek szüleim, mi meg kimenőt kaptunk fektetésig. Ezt kihasználva le is léptünk moziba. Így sajnos a zenés hd kimaradt egyedül is meg a gyerekekkel is. A film közben viszont be kellett lássam, hogy én is lerobbantam. A tegnapi torokfájásom eldurvult, ez már nem gyógyítható mézzel és citromos fokhagymalével. Rajtam kívül még kicsi lány is belázasodott és a 7 hónaposom is taknyos egy jó pár napja.

Heti tapasztalások: Sokszor próbálom figyelni a testemet nap közben, hogy mit érzek a rendszeres torna hatására. Úgy gondolom, hogy még mindig sokszor kell kihúzzam magam, de talán már nem vagyok annyira begörnyedve. Háton hordozáskor pedig már nem kompenzálok. Ez azt jelenti, hogy amikor kendőben a hátamra kerül a kisbabám, sokszor előrehúztam a vállaimat. Ez persze attól is lehetett, hogy nem megfelelően volt megkötve a kendő és ebben is fejlődtem, de biztos, hogy a hátam egyenessége is hozzájárul a javuláshoz. Mérni talán vasárnap fogok, a nagyszülői ittlét miatt nem biztos, hogy sorra fog ez kerülni szombat reggel.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .