13. és 14. nap – Dóra

 

Tegnap a szokásos szentendrei hétfővel indult a hét. Reggel 4-kor keltem, gyaloglás az autóért, természetesen T-Tapp gyaloglás. Egész nap pörgés, sajnos semmi időm nem volt HD-kre sem. Este 9-kor értem Veszprémbe. Az autó letétele után T-Tapp gyaloglás haza. Nagyon fáradt voltam, így sajnos a torna kimaradt, de szerencsére legalább “napközben”gyalogoltam 🙂

Ma reggel pihentem ébredtem. Kávé után az edzéstervben mára kiírt gyakorlatsorral folytattam, gondoltam nem keverem a sorrendet, hiába hagytam ki a tegnapot. Egy videó volt álló gyakorlatokkal, majd utána megcsináltam a diva és a szervpakolós félbéka gyakorlatokat is, valamint a mini kihívás csodás lábak gyakorlatát is. Eddig sosem vettem észre időben a mini kihívásokat, így nem is csináltam, de most időben láttam, így be fogom illeszteni a hetembe azt is. Ma még napközben volt kb. fél óra gyaloglás is. El kellett mennem az üzemorvoshoz az időszakos alkalmassági vizsgálatra. Kihasználtam a lehetőséget, így gyalog mentem.

Kellemes volt a mai közérzetem, meglepően friss voltam. Máskor kedden alig bírom magam összeszedni, annyira kifáraszt az ilyen hosszú hétfő. Biztosan a torna és a sok zöldség együttes hatása ez. Nagyon jó, mert feladat van bőven, így tudok haladni mindennel.

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..