13. nap – Betegség:Réka 1:0

Kidőltem teljesen, bevettem az első antibigyót és úgy döntöttem, ma pihenőnapot tartok. De nem maradtok blogbejegyzés nélkül, mert most összeszedek 1-2 gondolatot és leírom azokat, amik kimaradtak a héten 😀

Kedden ráálltam a mérlegre, szerettem volna továbblelkesíteni magam a múlt heti fényes eredmények után. Hát nem kellett volna. Igazából semmi csúnyát nem mutatott, de lelkesítő sem volt. Ugyanannyi. Jó, persze, az étkezésen nem sokat változtattam. Sokat nassolok is – bár ezeket igyekszem egészséges módon tenni. És ne felejtsük el azt sem, hogy az izom nehezebb, mint a zsírpárnácskák 😀 Mindezeket félretéve komolyabban is elgondolkoztam, hogy mivel lennék elégedett. Már rég nem a kg-kon jár az eszem, hogy hány kilóval lennék jó nő. Sose leszek egy Cindy Crowford, ez tény, de jó nő még lehetek. A Tapp pont ehhez fog engem hozzásegíteni.

A héten elég sokat (legalább 3x 😀 ) testkeféztem. Nem tudom, ennek hatása-e vagy sem, de feszesebbnek érzem magam és pénteken véletlenül az 5. lukba csusszant az övem 🙂 Nagyon kíváncsi vagyok a holnapi mérésre. Az izmaimat érzem, továbbra is bejönnek a talajgyakorlatok.

Bocsánat, kicsit végül összeszedetlen lett az írás, de ez már így marad. A felénél felkelt a család… Pont ma jött velem szembe a facebookon egy írás arról, hogy Mr. Rogers felesége nem dolgozik. Ennek az írásnak a végét osztanám meg veletek és küldök erőt minden kedves édesanyának!

Én anya vagyok a nap 24 órájában…
Én egy nő vagyok,
Én vagyok az ébresztőóra,
Én vagyok a szakács,
Én vagyok a szobalány,
Én vagyok a mester,
Én vagyok a csapos,
Én vagyok a bébiszitter,
Ápolónő vagyok,
Én egy fizikai munkás vagyok,
Én egy biztonsági őr vagyok
Én vagyok a tanácsadó,
Én vagyok a paplan,
Nekem nincs nyaralás,
Én nem lehetek beteg,
Nincsen egy szabadnapom sem,
Én éjjel-nappal dolgozok,
Szolgálatban vagyok állandóan.

Képtalálat a következőre: „virág”

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .