13.nap_Újra hétfő

Reggel teljesen kipihenten ébredtem 5-kor. Nem kellett győzködnöm magam, hogy kászálódjak ki az ágyból. És elindult a hét. Jókedvűen, amit napközben csak fokozott a napsütés. Ez volt az első nap, hogy éreztem, már nemsokára itt a tavasz. Lassan át kell néznem a ruhatáramat, elő kell venni a tavaszi ruhákat. És ez egy újabb lökés, hogy ne hagyjak ki egy edzést sem.

Az edzéstervben álló gyakorlatok szerepelnek a következő két hétre. ma reggelre rögtön 3 jutott. És estére pedig két talaj ( szervpakolós félbéka, díva). Először megijedtem a mai penzumtól, de ahogy csináltam, egyre jobban belejöttem. Napközben pedig végig éreztem az izmaimat. Főleg a lapockámnál.  Jó érzés tudni, hogy sikerült jól csinálni a gyakorlatokat.  Este a betegek hagytak nekem 15 percet a tornára. Így nem éjszaka kellett tornáznom. (Azt nem igazán szeretem.) De éjfél előtt lefeküdni sem merek, mert akkor biztosan felcsengetnek. Szóval jövő hétre teljes alvás hiányban fogok szenvedni.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .