14.nap- első félidő vége- Zsófi

Vége az első félidőnek. Szinte hihetetlen. Mármint azt, hogy az ember sokszor úgy gondol a tornára, mint kötelező rosszra, így azt hittem még a kihívás kezdetén, hogy  a félidőt elérni megváltás lesz, de tévedtem. Kicsit most sajnálom, hogy még két hét és vége.

Tegnap eljutottam oda, hiába hirdetett Anna szünnapot és hiába, hogy a főételeken kívül nem ettem desszertet (ma, mivel a Lány szülinapja is van, persze bepótoltam, de csak mértékkel!:), úgy éreztem azért egy kis torna még így éjszaka jól esne, ezért megcsináltam a csodás lábakat kétszer (és ma is 2x lett megcsinálva- már nem nyögök és lihegek, csak csendben izzadok!:), egy ülő HD-t, egy sorozat dívát és egy szervpakolós félbékát. 🙂 Nagyon jól esett. Szívem szerint csináltam volna még egy (vagy kettő…) zenés HD-t, de Férj a kései időpontra hivatkozva, kivételesen lebeszélt.

Ma eddig csak a mini kihívás feladatai teljesültek, de még nincs vége az estének, bepótolok mindent. 🙂 Addigi is a mérés eredmények:

Ezen a héten összesen 5 centi távozott, ami a múlt hetihez képest kevesebb, kb. feleannyi, mégis rengetegnek minősül, mert:

  • Mivel csak szüleimnél van mérleg, tegnap ráálltam: -1,5 kiló! (hangsúlyoznám, hogy lassú vesztő vagyok, ráadásul az izom nehezebb!:)
  • Jók rám olyan fehérneműk, amik eddig csúnyán bevágtak, most viszont szépen rám simulnak. 🙂
  • A 3-as, eddig tökéletes harisnyák elkezdtek lecsúszkálni, szerencse, hogy sokat nem kellett ma sétálni, mert Gyerekkel a karomon, lehet elhagytam volna útközben 😀
  • Férj,mikor dicsekedtem neki a fentiekkel, rábólintott “igen, a feneked is sokkal kisebb és sokkal csinosabb is vagy!” 🙂

Hát kell ennél több egy Nőnek, hogy boldog legyen a Karácsonya?! 🙂

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

1 thought on “14.nap- első félidő vége- Zsófi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .