15., 16. és 17. nap – Dóra

 

Sziasztok! Az elmúlt 3 napban a munka maga alá temetett, ezért sajnos csak egyben, összevonva tudom pótolni a blogírást. A saját munkáimon felül a munkáltatóm további, határidős feladatokkal látott el.

 

Viszont az edzsétervben kiírt gyakorlatokat és a mini kihívás feladatait megpróbáltam rendesen, odafigyelve, nem elkapkodva megcsinálni. Szerdára és péntekre Anna videóiból 3 álló gyakorlatsor volt, amik nagyon jól edzik a teljes testet. A harmadik videóba bekerül kargyakorlat is, ami a petyhüdt, lógó bőr ellen dolgozik. Nagyon örülök ennek is, mert a kanak is formálódnia kell a többi testrész mellett. A csütörtöki 1 videó szinte pihenő a másik két naphoz képet. A szervpakolós félbéka és a diva mindhárom napon a csodás lábak mellett sem maradhatott el a talajos feladatokból.  Egyedül az “alvás” feladat teljesítése nem volt megfelelő, mert késői fekvés, korai kelés volt minden napra. A vízivás teljesítve, mert ha hosszabban fent van az ember, több idő van az ivásra 😉 Pénteken munka miatt megint kellett gyalogolni is, ami ilyenkor nálam azonnal T-Tappos gyaloglás. Fejben folyamatosan próbálok odafigyelni a helyes testtartásra. Néha észreveszem, hogy szinte hallom Anna hangját, ahogy mondja az istrukciókat. 🙂

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .