15-16. nap Gyerek, torna, tavasz

Édes kicsi lányom a “nem szeretem” heteken teljesen kisajátít esténként. Ő is kiélvezi az utolsó másodpercig az együtt töltött időt. Esténként addig nem alszik el, amíg mellé nem fekszem. Tegnap estére annyira elfáradtam ( egész napos rohanás, este a korcsolya edzés alatt a friss levegőn másfél órát ácsorogtam a jégpálya mellett, esti torna), hogy elaludtam a kicsim mellett. A párom ébresztett fel, hogy menjek a saját ágyamba aludni. Félálomban át is mentem. Nem volt erőm felébredni, és írni pár sort. Nyert az alvás.

Ma reggel aztán megint teljesen időben, kipihenten ébredtem. Az edzésterv teljes mai programját megcsináltam reggel. Jól eső érzés tapasztalni, hogy vannak izmaim a zsírpárnák alatt. Ezen a héten valahogy sokkal inkább érzem, hogy dolgoznak az izmaim, mint a múlt héten. Ha három álló edzés szerepel a programban, akkor az edzés talaj része estére marad. Számomra meglepő, hogy ilyenkor is jólesik a mozgás, na meg hogy csak sikerül egy kevés időt szakítani erre esténként is. De azért én maradok a hajnali tornánál. Azt könnyebben be tudom illeszteni a mindennapokba.

És ma is feldobott a levegőben érezhető tavasz illat. Ezt nem lehet megunni. Mindjárt itt a tavasz!!

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .