15. nap – Nosztalgia

Az éjszakánk egész jó volt. Bár Star Wars IV-et terveztük be esti programnak, viszonylag hamar elaludtam a film alatt. Így sikerült magam valamennyire kipihenni, s talán ennek is köszönhető, hogy mára mérföldekkel jobban vagyok. Cserébe reggel úgy ébredt a legnagyobb gyermek, hogy fáj a torka. Gyors vizsgálat után édesapja kijelentette, hogy nem megy oviba, így három gyerekkel kezdtük a napot, egy ment intézménybe. Kicsit nosztalgikus érzés kerített hatalmába: mintha valahogy így kezdtem volna az egész blogírásba is bele. Ha akkor sikerült beillesztenem a tornát a napomba, akkor ma is sikerülni fog.

Egyik barátnőm jött reggel a megrendelt tisztítószerekért és nagyon jó fej módon felajánlotta, hogy bevásárol nekünk, így lett ebédünk is: paradicsomos-cukkinis darált husi, gluténmentes tésztával. A délelőttöt kicsi ellazáskodtuk, mesét néztünk (mármint ők, én ez idő alatt főztem meg az ebédet), aztán oroszlánt készítettünk, ebéd és irány aludni. Ki is dőlt a két beteg gyerek hamar. Eljött viszont az én időm. Már nem zavar, hogy Máté ilyenkor körülöttem sertepertél. A torna ma kifejezetten jól esett. Igyekeztem odafigyelni minél több dologra, de közel sem 100%-os koncentrációval végeztem a gyakorlatokat. Ennek ellenére az orrom kidugult a végére, de sajnos ez megint csak fél percig tartott.

Zenés hd-ket délután majd a gyerekekkel akarom csinálni. Sokszor várják, hogy mikor tornázunk megint együtt 🙂 (tegnap már férjem is sündörgött körülöttem torna közben, de pont vége lett a crazy hd-nek, mire nekiállt volna ő is tappanni)

Betegként tornázni: összességében azt mondom, hogy megéri rávenni magamat a tornára, még akkor is, ha oly nehezen megy.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

1 thought on “15. nap – Nosztalgia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .