16.nap- a közösség ereje- Zsófi

Kivételesen ma úgy ülök le írni, hogy már semmi sincs vissza a mai adagból- ami számomra is hihetetlen.:)

Pedig a tegnapi 2×15 perc, meg a mini kihívás okozott mára némi izomlázat a hasamban, ami általában (értsd régebben) mindig visszakozásra adott nekem indokot, de nem ma.:)

Ma szépen, időben megcsináltam mindent. Még egy plusz csodás lábakat is beiktattam mára. Sőt, be kell valljam, sokszor belecsalok még gyakorlatokat a tornába.

Írtam már nem vagyok sportlady, de ez alatt a két hét alatt olyan állóképességem lett,  hogy nem merít ki az egész napos háztartás- gyerekgondozás, -foglalkozás, esti edzés sem, hanem inkább motivál.

Ahogy motiválnak a társaim is itt a blogon (Barbi fényképe a lötyögő nadrágjáról és Ildi, aki épp most újra örül az M-es ruháinak:) és a facebookon is. Mert ez egy közösség, egy erőteljesen támogató, motiváló közösség, akikkel együtt tudsz örülni, tornázni, dolgozni.

A minap írt hozzászólást Ilma, a magát “Tappogó Teknősnek” nevező társam, hogy milyen ügyes vagyok, pedig el kell, hogy áruljam, épp ő az egyik példaképem a lassú centivesztésével és kitartásával. 🙂 Az ő sikertörténete itt olvasható.:)

Nem beszélve Erzsiről, aki az egyik alappillére a hazai tapp csapatnak és akinek a segítségével átlendültem egy nehéz szakaszon az elmúlt hónapban.:) Az ő története itt olvasható. 🙂

Ez szintén egy nagy piros pont a T-tappnek és itt Magyarországon, Annának, hogy bár úgy tűnik egyedül dolgozol, valójában része vagy egy csapatnak.

Különösen azért fontos ez nekem, mert én szeretek inkább a háttérben meghúzódni, ha pl. mozgásról, főleg fogyásról van szó, annyira félek a nyilvános kudarctól. Ez az érzés pedig sokszor annyira megkeserített, hogy úgy döntöttem, erőt merítve és támogatva a T-tapp csoportból és által, neki vágok ennek a nyilvános blogolásnak és felvállalásnak. 🙂

Kilépve hát egy igen komoly komfortzónából, bátorítok mindenkit, aki szintén a háttérben dolgozik, mert fél a kudarctól, a negatív visszhangoktól vagy bármi egyéb dologtól, ami sokszor sajnos rossz tapasztalatokon alapul, keressék meg a facebook csoportokat és töltekezzenek az ott lévő írásokból és energiákból, mert megéri.

És igen, megérdemlitek, a jót, a támogatást, a dicséretet Ti is!:)

A képre kattintva Renee McLaughlin oldala nyílik meg, hasonló témában:)

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

1 thought on “16.nap- a közösség ereje- Zsófi

  • Zsófi, először meglepődtem, aztán kicsit meg is hatódtam, hogy része lettem a mai bejegyzésnek: )És nagyon fontos dolgot fogalmaztál ma meg, mennyire fontos a közösség támogató ereje, s mennyire nagy eredménye 2016-nak ez a támogató kis magyar tapp közösség! De nekünk kell éltetni 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .