18. nap – Napi rutin

A torna már hiányzik, ha kimarad, bár ez ritka volt. De tudom, ismerem magam, hogy mindig csak egy alkalom marad ki, aztán még egy, aztán már egy hete nem tornáztam, aztán 2 hónap múlva eszembe jut a tappanás…. szóval ha már eljutottam addig a pontig, hogy két héten át az életem részévé tettem a mozgást és hiányzik, akkor muszáj csinálni 🙂 Tegnap este én fürdettem az összes gyereket (egyébként ez férj feladata), és amíg ők szöszöltek egy kicsit, mindenkinél csináltam egy pillangót.

Mára virradóra a legkisebb is belezuhant a betegség mélységeibe vagy inkább felrepült a láz magasságaiba. A csupa mosoly és huncutság kisfiam is kidőlt és csak rajtam és csak velem és lehetőleg tőlem ne fél méteren kívül… Úgyhogy egy óvatlan pillanatban bekapcsoltam a felvételt és miután láttam, hogy csak ismert gyakorlat van mára, nekiláttam csak képpel, hang nélkül. Valamit csak érzésre, valamit számolva, de megcsináltam. Vacsi után hátamra kötve toltam egy magassarkús HD-t meg egy Uptown HD-t is.

A mai napunk egyébként a heti legrosszabb talán. Kicsi lány elkezdte fájlalni a fülét, a két “nagyfiú” meg pont annyira nem beteg már, hogy unják magukat meg a bezártságot, de ki a szmog miatt sem megyünk, meg még azért nem oviképesek sem. Egymást piszkálni viszont már nem restek. De azt gondolom, hogy kezdek beleszokni a betegséges napi rutinokba, már néha zsigerből megy, hogy egy lázmérés, gyógyszeradás, ledokumentálás, igyál teát, öltözz fel és a ciklust 3-szor ismételni. Amit mindig megfogadok, de aztán lebeszélem magam róla egészséges időszakban: érintés nélküli lázmérő! Februári pénzköltésem első célpontja!

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

1 thought on “18. nap – Napi rutin

  • Gyógyuljatok! Nagyon ügyes vagy! Mi vettünk fül-homlok hőmérőt és azt kell mondjam egy áldás!!! Éjszaka is megébredek felkapom, bedugom a fülébe megcsippantom pár másodperc és mutatja az eredményt, ha kell beavatkozom, ha nem alvás tovább.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .