19.nap-hangulatbarométer-Zsófi

Megvan az az érzés, amikor bár minden rendben van, te mégis úgy érzed semmi, de semmi nem jó a világon?

Na, ez ma nekem az a nap.

A délelőtt még csak-csak elment, de a délután… Úgy kezdődött, hogy Lány délutáni sziesztája alatt kivételesen, hátra hagyva a rendrakást, mosogatást, stb.-t,  úgy gondoltam megjutalmazom magam egy forró vizes- könyvolvasós fürdéssel. Meg is történt, testkefe, illatos fürdősó, kedvenc író könyve, Lány alszik, Férj a gép előtt, béke, nyugalom.

Aztán kikászálódva a kádból végignéztem magamon és mintha valami szakadás lett volna a tér-idő kontinuumban, teljesen lefagytam. Jesszus, így nézek ki? Narancsbőr (most épp a külső combom felső harmada van soron, eddig volt a tomporon, a csípőn és a comb alsó részén, de most újonnan felerősödött a külső-felső combomon.:( ), oszlop lábak, úszógumika… kell még részleteznem? Rettenetes volt.

Az egész délután rosszkedvűen telt emiatt.

Este aztán, mikor elérkezett a tornaidő, még mindig teljesen a hatásom alatt voltam, még HD-hoz sem volt kedvem.

Leültem a gép elé, hátha jobb lesz a kedvem- nem lett.

Segíteni végül mégis a facebook segített, mert bejelentkezett Anna és Ildi, és elmesélve nekik a hangulatomat, helyre tettek.

Igazuk van, a kg, a cm, nem minden, amit a T-tapp ad. Ráadásul az én életkorom után is van élet, hát még 2 vagy 3 gyerek után, így bizony teljesen felesleges magam az önsajnálattal fárasztani …

Igazuk van, még ha először mellbe is vágott az őszinteségük, de valójában ez kellett, ahhoz, hogy összeszedjem magam és belevágjak egy maratoni Happy HD  kipróbálásába. (Csak zene  van hozzá, de képzeld oda Teresa hangját: “smile”:)

Bevallom csak 12 perc sikerült. Viszont a sokadik perc után, amikor nem vettem észre, hogy pl. kihúzott hát helyett görnyedek elkezdett fájni a hátam, így “kénytelen” voltam kihúzni magam. Tudtam persze, hogy a T-tapp rendszeres alkalmazásával a test elkezdi felvenni a számára ideális állapotot (nem, nem csak cm-ben és kg-ban), de ezt ilyen formában még nem éltem meg. 🙂

Ma ennyi telt. Holnap majd egy új nap lesz, utána meg már egy új év- és azt hiszem, ilyen megalapozással egy igazi T-tapp év lesz. 🙂

 

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

2 thoughts on “19.nap-hangulatbarométer-Zsófi

  • Örülök, hogy sikerült túllendülj a negatív gondolatokon. Sokan vagyunk így. Belénk ivódott, hogy minél gyorsabban, minél látványosabb eredményeket szeretnénk… Hiába nagyon hatékony a T-Tapp mozgás, és hiába kell belőle keveset csinálni… lehet, hogy először nem olyan látványos kívülről az eredmény. A tested segíti újjáépíteni, regenerálni. Sokszor több dolog is megy végbe odabent, amit nem láthatunk, sőt néha még csak nem is érezhetünk, de változik. Mesélted, hogy IR-ed van, ami sokban befolyásolhatja az eredményeidet. Ne a külsőségekre koncentrálj, figyelj arra, hogy érzed magad, változott-e valami az étkezéseknél, másabb-e az érzés étkezés után… hogyan alszol, mennyire bírod a strapát a mindennapokban, a kisgyerkőc mellett… Szóval fel ne add! Mi itt vagyunk neked és segítünk az utadon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..