2.(3.) nap

Ma jöttem rá, hogy tulajdonképpen a kihívás 3. napjánál tartunk. Ez volt a héten az utolsó ügyeletem. Az ügyeletben a legrosszabb (a család hiányán túl), hogy nem merek időben lefeküdni, mert szinte biztosan felébresztenek, na és persze nem is alszok olyan mélyen. Szóval reggel egyáltalán nem úgy ébredek, hogy “Jaj, de jó, reggel van!”  Erőt vettem magamon, és tappoltam. Na ez ma kifejezetten jól esett. Felébresztett.

Az ivásra ma már jobban figyeltem. Jó, jó, de még nem az igazi. Órához fogom igazítani az ivást. Másfél óránként egy pohár víz.:)  (Nem is rossz!)

Délután végre én mehettem a lányomért. Kimentünk a Kocsonya Farsangra. Sétálgattunk, nézelődtünk. És csak egy kicsit bűnöztem. De annyi finomságot láttam, hogy egyszerűen nem tudtam ellenállni. Na ezek után tényleg kellett a HD.

És most alig várom, hogy holnap legyen. Workshop. Ami megint egy új dolog lesz nekem. Kíváncsi vagyok. Sok kérdés van bennem.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .