2. nap Réka – A nemzetközi helyzet fokozódik

A mai nap tegnap este kezdődött. Férjjel a hétfő esték a kimenős esték, ilyenkor minden kicsit csúszik, a gyerekek is később kerülnek ágyba, meg mi is. Ráadásként az éjszakáim Ura is elég ramatyul volt, sokat sírt, alig lehetett vigasztalni. Tényleg sehogy nem volt jó neki: fektetve ringattam, függőlegesen ringattam, sétáltam, így forgattam, úgy forgattam… Már láttam, hogy a mai nap kész roncs leszek. Aztán nagyon nem így lett. A reggeli kávémat “megszokásból” főztem meg. És mivel volt még egy kis holt idő – minden gyerek aludt – gyorsan letornáztam egy zenés hd-t. Ma a Crazy-re esett a választásom, mindkét alkalommal. Ez a legidőhatékonyabb és ma nem volt időm.

Reggel kiderült, hogy a kisbabám beteg, lázas, csúnyán köhög (mondjuk ezt már hallottuk egy ideje). Telefon gyerekorvosi rendelőbe, délután 13.30-ra várnak. Klassz. Akkor már csak a másik háromnak kell pesztrát találni arra az időre, de sikerült 🙂 A tegnapi tornák kivitelezéséből kiindulva, ma úgy döntöttem, hogy lazábban veszem. Nem ér ennyit a dolog, hogy veszekedjek emiatt a gyerekekkel. Egy hd már megvan, a többi is meglesz. A betegségből adódóan Máté rám volt kötve egész délelőtt, hol elöl, hol hátul csüngött, így sok esélye amúgy sem volt. Aztán besűrűsödtek az események (két barátnőm jött 1-1 gyerekével vigyázni az enyémekre), úgyhogy a napi tornával meg kellett várni férj hazajövetelét, de akkor bevonultam a szobánkba és kipipáltam a mai edzést és másik zenés hd-t is.

A tornákról: a tegnapi gyakorlatokat ismertem már, a plié az egyik kedvencem, szeretem ahogy átmozgat. A sima hoe down pedig még mindig brutális, ha az ember oda tud figyelni, hogy helyesen csinálja, hogy minden porcikája a helyén legyen, nagyon le tud fárasztani. A mai napi tornagyakorlatokat viszont nem ismertem, ezért hiába mondta Anna, hogy “ugye érzed a csípőd környékén az izmokat feszülni”, hát én nem éreztem semmit. Örültem, hogy le tudtam követni az egymás után következő dolgokat. Amúgy a napi 15 perc torna nem mindig 15, mert ha nem ismerem a feladatot, akkor kell egyszer 15, hogy végignézzem, hogy mit kell csinálni, a másik 15-ben én is csinálom, vagy legalábbis próbálom. De nem baj, majd holnapután újrázom, jobban fog menni az olajfúrás 🙂

Eddigi tapasztalásaim: határozottan nincs zombiállapot, hiába, hogy két éjszaka óta nem alszom. A heti táblázat jól mutatja a hiányosságaimat. Testkefét egyáltalán nem használtam eddig – a héten nem is cél, majd idővel, arra is jut idő, energia. A folyadékbevitelem botrányos. Hiába iszom és iszom, még sose sikerült végigpipálni a sort a Folyadék oszlop alatt. Erre jobban oda kell figyelnem.

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

2 thoughts on “2. nap Réka – A nemzetközi helyzet fokozódik

  • Ejha,ez nem semmi!Ügyesen lavirozol,meg kell hagyni.És varázsló vagy,hogy ilyen klasszul be tudod illeszteni a gyakorlatokat!Kishervegnek mielőbbi gyógyulást!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .