20-21. nap- újévi áramszünet- Zsófi

Nem könnyű most írni- elég fárasztóra sikerült az elmúlt két nap, de hát ilyen ez a szilveszter.:) Sok időm és  persze erőm, nem volt tornázni, így a 15 perces edzések helyett, most csak HD-kat csináltam.

Mivel házibulit tartottunk 14-15 barátunkkal és Kislánnyal, reménykedtem ugyan benne, hogy a tegnap elmaradt tornát ma esetleg bepótolom, de be kellett látnom, Kislány időérzéke, akkor is pontosan működik, ha esetleg este 11-ig ropja a táncolókkal együtt és reggel hétkor ugyanúgy követeli a reggelit és a szokásos játékokat. 🙂

Ezért aztán ma is csak HD-ra futotta az erőmből (még a mérés is holnapra csúszik). Talán furcsa, de még ez is büszkeséggel tölt el, mert a pár héttel ezelőtti önmagam, egész biztos, hogy a bulira, majd Kislányra és a buli utáni takarításra hivatkozva ennyit sem tornázott volna, de ma már úgy érzetem,ha másért nem is, szinten tartás végett és a magam érdekében, ennyit muszáj.

Pótolni szeretném persze az elmaradást, viszont ez a két nap pihenő egész egyszerűen kellett is, ugyanis a mai HD-k során jobban élveztem a mozgást, az érzést, ahogy dolgoztatom az izmaimat, mint eddig bármikor.

Kellett ez a kis szünet, amire Anna is mindig figyelmeztet, hogy ne eddzük túl magunkat. Ez is része annak az útnak, hogy ne csak használjuk, de el is fogadjuk magunkat és pontosan azt adhassuk meg magunknak, amire valóban szükségünk van.:)

Nem tettem újévi fogadalmat. Na, nem azért mert úgysem tartanám be, hanem mert úgy gondolom, egy fogadalom naptól függetlenül, csak akkor működik, ha belülről fakad. Már pedig, ahogy fent is már írtam, nálam ez a folyamat már elkezdődött, így tudom, fogadalom nélkül is teszem a dolgom az új esztendőben is. 🙂

Nektek is T-tappban, örömben, testi-lelki egészségben és elégedettségben gazdag új évet!:)

 

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..