20. nap – Még mindig ma van

Még mindig ma van, de ma is csaltam egy kicsit. De ahogy kisfiamnak ígértem, én soha nem hazudtam és nem is fogok. Szóval csaltam, de csak egy kicsit. Reggel úgy megtetszett a tegnapi gyakorlatsor, hogy azt csináltam újra este is. Azt is be kell vallanom, hogy kicsi kényelem is volt benne, mert ezeket már ismertem és nem kellett kétszer nézni így a videót és most fektetés után tornáztam, amíg férjem mesélt a gyerekeknek. De kifejezetten tetszett megint a Robin Hood és a pillangó meg a stoppolás is 🙂 A nyújtásra pedig külön figyeltem. Egyik nap nem nyújtottam le a Díva után… még ma is éreztem a fenekemet. Ez nagyon nagyon fontos!

Mai napunk betegségvisszaesős volt. Nem elég, hogy kicsi lánynak fülgyulladása van, a legnagyobb is újra belázasodott. Jó hír, hogy a legkisebb viszont az ágyában alszik már vagy 1,5 órája. Erre az elmúlt 1 hétben nem nagyon volt példa.

Holnap reggel mérés, remélem, nem marad el. A heti minimál és elmaradt tornák és sok sok nassolás, (életben maradás) eredményére kíváncsi vagyok. Az viszont biztos, hogy az energiám több és a kávét nem zombiként iszom, inkább csak megszokásból. A többit holnap, ami már tényleg holnap lesz 🙂

Képtalálat a következőre: „kávé”

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .