20. nap Otthon, édes otthon

Végre megint itthon vagyok. Nagyon hosszú volt ez a hétvége. Ügyelet végig, ami a mai nappal együtt négy nap távollét. Már régóta így csináljuk, de egyszerűen nem tudom megszokni. És nem is akarom. Mára két álló gyakorlatot (egy főleg a karra, egy a lábra), és két szervpakolós félbékát tervezett Anna. Reggeli tornaként megvolt. Pontosabban egy szervpakolós félbékát a nap zárásaként már itthon csináltam.

Tegnap nem mértem. Nem is akartam. Majd a legvégén. Félek, hogy egy “rosszabb” eredmény kedvemet szegné. Mert ugyan tudom, hogy jót tesz nekem a torna. Érzem, hogy jobb formában vagyok, elmúlt a visszatérő fejfájásom.  De mégis! Remélem, hogy a hatvan nap végére tényleg a napi rutin részévé válik a torna, és akkor már nem kell ilyen motivácio.

A mai nap a szokásos hétfő volt. Alig vártam, hogy hazaérjek. Itthon kiörültük magunkat. Ilyenkor érzem csak igazán, milyen jó itthon.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .