21. nap Aki éjszaka legény…

az nappal álmos. Szerintem így helyes ez a mondás. Na már most Máté “csak” hajnali fél3 és 4 között ordított. Nem tudok szebb szót írni, mert ezt csinálta és nem tudom az okát. Hiába ringattam így, úgy, sehogy nem volt jó. Az biztos, hogy nem bohóckodásból tette, amit tett, mert őt is eléggé megviselte. Aztán valahogy csak visszaaludtunk fél5 körül, de fél8-kor ébredni kellett, mert úgy beszéltük, hogy én megyek a reggeli diák misére (ami hónap utolsó vasárnapján mindig anyukás mise is).

Reggel már majdnem felöltöztem, mikor eszembe jutott a mérés. Összegezve annyit mondanék az eredményekről, hogy ami múlt héten lement, az a héten visszajött. Mivel a legtöbb éjszakánk a fentihez hasonló volt a héten, sokszor csokit ettem csokival és mivel a gyerekek itthon voltak a héten, sokszor tésztát ettünk, mert azt a legkönnyebb főzni és variálni. Meglett az eredménye. Sajnos visszaesések voltak egészségileg a hétvége alatt, így édes ötösben kezdjük a hetet és maradunk is így egy darabig. De most tudatosabban kell hozzáálljak a főzéshez, étkezéshez. A tornákkal kapcsolatban annyit említenék, hogy biztos, hogy sokszor a pipáljuk ki volt a hozzáállásom, kevésszer figyeltem oda a tartásra, az izmok feszesen tartására, hogy minden izom aktiválódjon, ami a torna lelke. Ja és a héten egyáltalán nem használtam a testkefét. Gondolom ez is sokat számít. Még van egy hetem, aztán megmutatom magam és a változásaimat 🙂

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

1 thought on “21. nap Aki éjszaka legény…

  • Gyógyuljatok! Nagyszerűen csinálod. Ezzel a legyen kipipálva edzésekkel is nagyon sokat teszel magadért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .