22. nap – Dívák leszünk

Új hét, új lendület. A 3. hét végi negatív eredmények kicsit elszomorítottak, és pont emiatt napi két edzést is csinálnék, vagyis mennék fejjel a falnak, csakhogy történjen valami. De állj!!! Nem ezért csinálom. Jó a centivesztés, az én méreteimnél főleg, de a tornának nem csak ez az egyetlen pozitív hatása van. Szóval csak ésszel, és csak annyit, amennyi a napi feladat, plusz a mini kihívások. Esetleg ezen felül hd-k. De a mai díva gyakorlat után inkább nem is csinálok semmit, csak pihegek 😀 szerencse, hogy előtte csináltam a csodás lábakat. De hogy is indult a mai napunk?

2 hónappal ezelőtt voltunk gasztroenterológián a két nagyobbal, ahol mára adtak időpontot. Gondoltam, mi bajunk lehet, megyek, mert a fiúk ilyenkor úgyis oviban vannak. Múlt héten már láttam, hogy gyorsan pesztrát kell szerezzek a 3 beteg gyerekem mellé. Ki vigyáz beteg gyerekre egyáltalán? Főleg háromra egyszerre… mission impossible. Már-már édesapámat akartam felrángatni 100 km távolságból, hátha meg tudja oldani…. hívom telefonon, édesanyám veszi fel. Apukám is beteg, 39 fokkal nyomja az ágyat. És akkor jött egyik barátnőm, a megmentőm, aki bevállalta a kislányával, hogy vigyáz a lurkóimra. Így sikerült megjárnom a Bethesda kórházat délben. A kis kiruccanásom előtt, a gyerekek mellett sikerült eltornáznom a napi feladatot. Délután vacsit főztem meg holnapi ebédet, így a csodás lábak és a díva estére maradt. De előtt rakétáztunk a gyerekekkel: ez annyit jelent, hogy a sípcsontomra felfekszik hason egy gyerek, én meg emelgetem a páros lábaimat az égbe, amit hihetetlen mód élveznek a gyerkőcök a maguk 10-13-16 és 19 kilójukkal. Az én lábam pont fordított sorrendben élvezte a rakétáztatgatásukat 😀

Ma hétfő este, elvileg randi esténk lenne, de anyós ma nem ért rá, én meg férjemet elküldtem énekkarra – ha már múlt héten a betegségünk miatt nem tudtunk eljutni, legalább félig képviseltessük magunkat ezen a héten. A gyerekek már elcsendesedtek, a legkisebb is kezd egyenletesen szörtyögni rajtam. Megpróbálom letenni az ágyába és vagy lezuhanyzom, hajat mosok vagy rendbe rakom a konyhát.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .