24- 25. nap- rendes kerékvágás- Zsófi

Letudva az ünnepeket, most kezdünk visszaállni Családdal a normál kerékvágásba.

Lány újra békésen szuszog délutánonként, Férj újra tart edzéseket (lásd kedd:), én pedig megint eljárhatok szerdánként hula tánc órára is.:)

Ez pedig egy komoly szerelem a T-tapp mellett. Képzeld el, hogy másfél órán keresztül T-tapp alapállásban állsz, miközben előre- hátra és oldalra lépegetsz, míg a kezeddel eltáncolod a koreográfiát.:)

Nagyon szeretem. Azontúl, hogy hihetetlenül nőies és szép a tánc, valóban alapállásban vagyunk másfél órán keresztül, még a térdünk is be van hajlítva, csípő előre billentve, kihúzva magunkat. Még meg is lettem dicsére, milyen szépen tartom magamat, mióta nem láttak(Köszi HD és Tapp!;)

Nem csoda hát, hogy a tegnapi edzés azért elég könnyelműen lett részemről elvégezve és tekintve az izomlázat a combomban, a maival is megküzdöttem (kitörések hmmm… :).

De olyan jó érzés, amikor vége lesz (nem ez a jó érzés, hanem ami utána jön:) és azzal a gondolattal állsz vagy ülsz föl, hogy tettél valami igazán jót magaddal.

Visszautalva az eheti írásaimra, azt hiszem ez a lényeg, a kis vibrálás az izmokban, a szétáradó endorfin és a tudat, hogy jobb vagy a pár héttel ezelőtti önmagadnál. 🙂 Tessék szépen kipróbálni!:)

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .