24. nap – Közeleg a vég

Most említettem férjnek este, hogy a héten még van blogírás, utána már csak a torna marad. Nem is tudom, hogy hiányozni fog-e vagy sem. Azért jó itt írogatni 🙂 de  nyilván ez is időt vesz el és mostanában főleg az esti kettesben töltött időből. (Csak hogy tovább fényezzem a férjemet és hogy milyen jó dolgom is van, éppen Mátét teszi tisztába, amíg én most blogolok – igaz, utána egész éjszaka az enyém lehet a gyermek)

Az éjszakánk megint gyötrelmes volt, de délután a doktor néni igazoltnak tekintette, mert kezdődő hörghurutja van, doki néni szerint csak ülve jó most neki aludni. Tapasztaltam. Szóval reggel nem keltettem mindenkit 7-kor terv szerint, inkább aludtunk még az első “Apaaaa” rikácsolásig. aztán gyerekek a tévé elé, én meg Anna nénivel a nappaliban tornáztam. Amikor megláttam, hogy mi lesz a mai napi talajgyakorlatban… díííííííva! És a kihívás is díva. Jajj nekem, mit vétettem. Bár Anna nem ígért lazsálást a hétre, sőt valami bekeményítés szó is szerepelt az emailjében. Hős vagyok, megcsináltam a kihívás dívát is, de a csodás lábakra már nem jutott idő, alkalom. Délután hirtelen ötlettől vezérelve eszembe jutott, hátha Anyósom ráér ma és szeretné látni az unokáit, így be tudtuk pótolni a hétfőn kimaradt randi esténket és elmentünk egy étterembe 🙂 Azt hiszem, nagyon nagy szükségem volt már erre, az elmúlt két hét bezártsága és betegsége eléggé letaglózott engem is lelkileg.

Bár nem a képen látható ételt ettem, de hal volt a tányéromon. A héten – a múlt heti negatív centivesztés miatt – elhatároztam, hogy igyekszem minél inkább hanyagolni a krumplit, rizst és tésztát, bízva abban, hogy ez is hozzásegít a most hétvégi jobb eredményekhez. Mert ahogy a múltkori workshopon megbeszéltük az étkezés 80%, a torna csak 20%. De milyen fontos 20%! 🙂

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .