27.nap- az életem része- Zsófi

Eltelt 27 nap és ahogy Anna a tegnapi hozzászólásban írta, a T-tapp mostanra valóban az életem részévé vált.

Véglegesedett a napirendünk: Ha tehetem délelőtt megcsinálom a mini kihívás feladatait, de ha nem, este, miközben Férj Gyereket fürdeti és altatja (ezért csúszom el a keddeken, mert akkor Férj edzést tart ehelyett) én tornázom,esetenként Annáékkal chatelek:), majd blogot írok.

Kialakult, megvan, az elején voltak súrlódások, kisebb megbántódások, de Család mikor rájött, mennyire fontos ez nekem, ráadásul Férj szerette, ha felolvasom az írásaimat illetve mivel a torna azért mégis csak nyomot hagy az ember testén, hamar semlegesből, támogató lett.:)

Így a mai edzés, ha kicsit csúszott is a napirend, két vendégség miatt, zökkenő mentesen zajlott, Férj fürdetett, addig jöttek a mini kihívások, majd “jó éjt puszi- apa altat- aludj jól- később benézek” ölelések után, edzés, ami remek volt. Feszítés közben azt érezni, hogy már mindig egyre jobban megy, az valami csodálatos. 🙂

Mivel ez a kihívás újfent bebizonyította, csak azt nem tudom megvalósítani, amit nem akarok, felmerült bennem, ha már kiharcoltam ennyi időt magamnak naponta, mihez kezdek majd vele a program után?

A torna persze marad, az nem kérdés, mi több úgy érzem eljött az ideje a komolyabb, abszolút rám szabott személyi edzésnek, hogy valóban hathatós eredményeket érjek el.:)

Blog írás helyett pedig azt találtam ki, hogy felkészülök egy olyan IR diétára, ahol minimalizálom a kenyér és lisztfogyasztást. Még leírni is olyan komolynak tűnik. 🙂 De megküzdök ezzel is.

Függetlenül a holnapi mérés eredményektől, ez a magamnak és magamért kiharcolt idő miatt is már megérte ez a kihívás. 🙂 Elvégre ez már az életem része. 🙂

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

3 thoughts on “27.nap- az életem része- Zsófi

  • Annyira jó olvasni, hogy végre a család támogatását is élvezed, sokaknak ez a legnehezebb. Támogató környezetben az életmódváltás is könnyebb. És annak is örülök, hogy az étkezés terén is változtatsz ismét. Ha rendben van a mozgás a T-Tappal, akkor valahogy jobb és kevesebb étellel is beérjük, segít az egészségesebb táplálkozás felé, nem kell görcsösen ragaszkodni a szabályokhoz, mert abból csak kiégés lesz. Ha épp valami nem úgy sikerül az étkezésben, akkor meg ott van a HD és mintha meg sem történt volna 😉 Hiányozni fognak az írásaid, de vannak gondolataim veled kapcsolatban… nem fogsz eltűnni…

  • Zsófi,nem csak a mai bejegyzésedet volt jó olvasni,hanem Anna reagálását is.Nagyszerű érzés közétek tartozni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .