28. nap Itt a vége, fuss el véle

Eljött ez a nap is, véget ért az én 30 napos kihívásom, hogy az életem részévé tegyem a tappot, a mozgást. Azt hiszem, sikerült. Bár a fényképeket nézve, férjemnek az volt az első reakciója, hogy nőtt a hajam, azért változást ő is észrevett és szorgalmazza a torna folytatását. És akkor most beszéljenek a képek

 

A hajam tényleg nőtt 🙂 A szemüveg hiánya meg csak a korán reggel miatt volt, egyszerűen még nem jutottam el odáig, hogy feltegyem.

A hétvégi torna a szüleim ittléte miatt eltolódott ma délutánra. Kifejezetten élveztem a talajos gyakorlatokat. Az ülő hd továbbra is nagy kedvenc. A hét folyamán többször is használtam a testkefét, néha külön csak a hasamat kezeltem vele. Azt gondolom, a testkefe nagyon hasznos találmány. A mérés még elmaradt hétvégén, ma reggel addig kaptam lehetőséget aludni, amíg csak lehetett, így ébredés után gyors fürdés, öltözés és indultunk templomba. Holnap, ha mindenki intézményben lesz, megméretkezem és megírom ebben a bejegyzésben, mi az eredmény centikben.

Ahogy ígértem, centivesztések: Összesen 25 centitől szabadultam meg, a fő centivesztőhelyeim a has, derék, bordák mentén volt. Lábon, karon szinte nem vagy alig tűnt el zsírpárnácska.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

4 thoughts on “28. nap Itt a vége, fuss el véle

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .