29. nap – Dóra

 

Jó ez a szerdai pihenőnap, örülök neki. Sokáig aludtam, az előző napi fáradtságomat sikerült kipihennem. Most a derékfájásom jött elő, amire nem nagyon számítottam. A szervezetem nagyon jelez, hogy túl terhelem, jó lenne lassítani. A sok vállalt feladatot csökkenteni kell, mert különben “kinyírom” magam.

Ma az angol tanfolyamomhoz járó bónusz vállalkozási ismeretek óra házi feladatát csináltam meg. Mivel ma van a határidő, így ez volt a legfontosabb, amit abszolválni kellett. A múlt hét óta újból heti 3 alkalommal (kedd, szerda, csütörtök) 4-4 óra angol van, amire szintén készülni kell. Szeretnék megtanulni angolul. Egyrészt ma már minden álláshirdetés úgy van kiírva, hogy valamilyen nyelven kell(ene) beszélni, másrészt meg egy ilyen nemzetközi családban, mint a mienk, jó tudni a mindenki által beszélt angol nyelvet. Mára a szellem került előtérbe, a testedzés csak 2 HD-ben és 2 pillangóban volt jelen az életemben. Ma családi összejövetel is volt, ami hosszabbra sikerült, mint gondoltuk. 🙂

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .