3. nap

 

Jó hírek. Az első, hogy felfedeztem Anna első, tájékoztató e-mailében egy sort, miszerint az elkészült fénykép nem kell, hogy publikus legyen, leginkább magam miatt fontos…fúúúú…ha hallottátok volna mekkora kő gördült le a szívemről 😀 Merthogy megcsináltam, de kellően sokkolt is. Mintha gyerekkorom nylon-otthonkás Rózsi nénije mosolygott volna vissza…kivéve, hogy neki kontya volt….

A másik jó hír, hogy ma megérkezett a nem várt, de kiszámítható slampos hangulat, amikor fél óra volt mire az elhatározástól eljutottam a tornáig. Na, ez önmagában nem lenne túl jó hír, de korábban kivétel nélkül mindig elbuktam ezeken az estéken. És most nem. És remek volt a torna. Kamaszkoromban fektettem le egy amolyan szabály-félét, miszerint minél nehezebben indulok el egy bulira, annál jobb lesz…na, valahogy így volt most is… 🙂

Azért írom le ezt- nem mintha dicsőség lenne, de tudom, hogy sokan vannak hozzám hasonlóan, akik már teljesen elszoktak a rendszeres mozgástól, vagy még össze sem ismerkedtek. 🙂 És vele jár a “Mi lenne, ha ma nem tornáznék?” gondolat az egésszel. És nem azért győztem le, mert olyan Iron-Lady vagyok, mint Hosszú Katinka (bocs Katinka a hasonlatért :)), hanem mert tudom, hogy jó lesz és élvezni is fogom. Közben, vagy majd utána. De előbb-utóbb megindul az endorfin a vérben…

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

4 thoughts on “3. nap

  • Ezen az otthonkás hasonlaton nevetnem kellett, Barbi! Nincs itt olyan rossz helyzet. Meg hát ez csak egy kezdeti stádium, ahova soha többet nem fogsz visszatérni! Ég a kifogásoknál az a rossz, hogy többször tovább tart magadat győzködni, mint maga a torna tartana… Tessék ezen dolgozni (sajnos nekem is sokszor kell, pedig aztán tudom mire képes a T-Tapp).

  • Bbadbi,nekem te testesited meg az önmagunkkal való küzdelmet 🙂 Alig varom,hogy azt ird:várom a tornát 🙂 Nekem te egy hős vagy,mert nap mint nap leküzdöd önmagad!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .