30. nap – Dóra

 

Eljött a kihívás félideje. Ma egy kis számvetést érdemes csinálni, hogy mi történt eddig és mi lesz a következő 30 napban. Anna esti videóját megnézve, örülök, hogy kicsit felrázott. Igazából az elmúlt 30 napban a napi torna hatására a közérzetem sokkal jobb volt (az elmúlt napokat leszámítva, amikor a betegség a sok munkával együtt fáradttá tett). Erre és a sok-sok haszonra (megfelelő folyadék fogyasztás, jó alvás, sokkal egészségesebb étkezés) gondolva ne adjuk fel!

Igaza van Annának, saját magunkra KELL szánni naponta valamennyi időt. A T-Tapp torna (és a vele járó egyebek) nem önző időtöltés, hanem a saját testünk, lelkünk épülésének, az egészségünk fenntartásának, visszaszerzésének egy nagyon hasznos módja. Mindannyian ugyan azzal a problémákkal nézünk szembe nap mint nap – túl sok feladat, időhiány, sok stressz – pont ezért jó ez a csapat, mert támogatjuk egymást, láthatjuk, hogy ki hogy birkózik meg a saját feladataival, a tornát hova és hogyan tudja beilleszteni a napjaiba, hogyan jönnek az eredmények, amik inspirálják a többieket is. Szóval NE ADJUK FEL!

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .