35-36. nap

Tegnap hajnalban tornáztam, este csak egy HD és egy bicikli telt tőlem. Leültem a gép elé, elolvastam Timi bejegyzését, még bogarásztam valamit a gépen, és itt filmszakadás. Elbóbiskoltam. Párom szólt, hogy inkább menjek és feküdjek le. Így hát az írás tegnap (is) elmaradt. Hiába, nekem ez a gyengém. Ezért is mondtam félve igent Annának. De ugyanúgy, mint Timinek, nekem is jó kényszerítő a blog.

A ma hajnali torna egy fél órás talaj edzés volt. Új gyakorlatokkal. Van mit gyakorolni! 🙂 Megdolgoztatta az izmaimat. És ezután már jöhetett az egész napos lótás-futás. Este még edzésre vittem a gyerkőcöt.  Vacsora, mese. És ezután jöhetett egy kis esti torna.  Lehet, hogy ez így is marad a kihívás után is. Ha most belefér az időmbe, akkor később is bele fog. És ennyi nekem is jár.

Na és még valami ami kialakulóban van. Szép lassan megtanulom, hogy a kocsiban, vezetés közben is lehet edzeni. És az a napi másfél óra sem telik el semmittevéssel.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .