4.nap- “Aha érzés”

Már napok óta izgatott voltam a mai nap miatt.  Workshopra mentem Annához. Pontosabban Ő Jött hozzánk Miskolcra. A hajnali torna ma kimaradt, de többszörösen bepótoltam  Nem akartam elhinni, hogy még a kis videók után is van “Aha érzés”. DE VAN!!! Csúcs! Torna közben éreztem, hogy fáradok, mégis a végére valahogy magamhoz tértem. Egyáltalán nem az a fajta fáradtság volt, mint anno tesi órákon. (Hogy én azt mennyire utáltam!) Végre éreztem, hogy kell a  twistet csinálni. Anna pedig türelmesen javítgatta a hibáinkat. Ha kellett, mindenkihez odament, és igazított a tartásunkon, mozdulatainkon. Örülök, hogy megismerhettem személyesen is.

A délután a lányomé volt. Korcsolya edzése volt, én pedig gyönyörködtem benne. Edzés után hazajöttünk, én pedig igyekeztem bepótolni az egész heti elmaradást itthon. Na és min kaptam magam?! T-tapp alapállásban álltam mosogatás közben. Kész! Megfertőződtem!

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .