4. nap Timi – Csak lazán!?!

Először a tegnapról még, igen megcsináltam a maradék zenés HD és testkefézést, csak utána mentem aludni, pedig már igen késő volt. Valahogy ez a „korai” 10 órás fekvés nem akar összejönni, de dolgozom rajta.

A reggel mondhatni a szokásos módon alakult: gyerekek ébresztése, zenés HD, testkefe és zuhanyzás. Érdekes tapasztalat volt, hogy ma reggel a HD különösen nehéznek bizonyult és felpörgetett. Lehet jobban koncentráltam megint? Nem tudom. Jól esett, ugyanakkor pont elég volt most ez a pár perc.

Napközben eszembe jutott, hogy ma az álló 2. feladatsor lesz benne a nagy kedvenc twisttel. Ezen felbuzdulva, míg melegítettem a mikróban az ebédemet gyorsan mindkét oldalra megcsináltam egy-egy twistet, mert nem volt senki a szobában rajtam kívül. 😀

A délutáni gyakorlatokra megint volt elképzelésem, de miután most sem úgy valósult meg elgondolkoztam rajta vajon érdemes-e rákészülnöm? Ugyanis rájöttem egyfajta csalódásként élem meg, hogy nem a tervezett időben valósul meg a mozgás. Lehet nem kellene annyira rágörcsölnöm, elvégre a család támogatása megvan és a feladatok sem szaladnak el.

Csak a meseolvasás után tudtam végül nekiállni a mai feladatnak. Igyekeztem maximálisan koncentrálni és azt kell mondjam másfajta izmokat éreztem dolgozni. Most nem annyira a széleshátizmot, inkább a mell- és felkarizmokat éreztem. Teljesen feldobott a twist, így a napi feladat után gyorsan a zenés HD-t is lenyomtam boldogan. 🙂 Naná, hogy a happy volt! A végére remegtem, mint a kocsonya. Elfáradtam, nagyon. Nem tagadom. Ilyenkor legszívesebben csak leülnék vagy elfeküdnék, de már tudom, hogy nem szabad! Fogtam egy pohár vizet elkortyolgattam, majd tettem két kört a lakásban, hogy visszaálljon a pulzusom a normál kerékvágásba. Hogy ne csak céltalan körözés legyen, séta közben megcsináltam a kéztornát is bónuszként.

Azt hiszem a mai napot is jól teljesítettem, már csak a dörzsi van hátra. 😉

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

1 thought on “4. nap Timi – Csak lazán!?!

  • Bizony jól!
    Szabad kérnem,hogy az elejére vagy te vagy Anna biggyessze oda a nevedet,mert névtelenül jelenik meg a bejegyzésed…..
    Érdekes,amit irsz….ezek szerint te nagyon szereted a pontos időbeosztást? Tetszett a mikrós HD 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .