4. nap Réka – Önkontroll és tudatosság

Képzeljetek el egy amerikai katonás filmet, amiben a katonát úgy kínozzák, hogy nem engedik aludni. Na, ilyen volt az éjszakám. Csak nekem muszáj bírni 😉 De még mielőtt önsajnálatba kezdenék, előttem volt a SZABADSÁG napja, minden gyerek intézménybe ment, csak a legkisebb maradt velem itthon. Több dolgot rögtön el is határoztam, bár azt azért be kell valljam magamnak, hogy nem fog beleférni mind a napba. 10.20-ra megyünk doktor nénihez Mátéval, 14.30-ra ovis fogadóórára. A kicsi lány kesztyűje itthon maradt, azt még be kell adni a bölcsibe a doki néni előtt. Utána postára kell menni, mert érkezett munkahelyemről levél, amit postafordultával kell(ett volna) visszaküldeni. Ettől most eltekintünk, örülünk, hogy ma végre eljutunk postára 🙂 Persze azt is elhatároztam, hogy ha Máté alszik, én is alszom, ennyi jár nekem is. (update: Eddig semmi nem valósult meg belőle és nemsokára indulnunk kell)

Képtalálat a következőre: „alvásmegvonás”

 

Reggeli rohanás után 8.10-kor hazaértünk, kislegény hátamon szundít. Valahogy leapplikáltam magamról, most az ágyunkban durmol. Én közben készítettem egy kávét a gyerekek maradék kakaójából meg egy kis Nescaféból. Megettem a maradék chia pudingot, betoltam 2 kanál padlizsánkrémet meg 1 kanál zakuszkát. Ezzel elleszek egy darabig. Úgyis kell menjünk drogériába, majd veszek ott valami minden mentes nasit. (Kenyeret kéne sütnöm, de nincs energiám hozzá, majd délután – a táplálkozásom egy külön posztot is megérne, de alapvetően tej-, marhahús-, szója- és gluténmentes étrendet tartok)

Szóval kicsi legény alszik, én meg nekiálltam tornázni. Vártam a mai napot, főleg a twist miatt. Ezt már éreztem kedden is, hogy ez az első gyakorlat, ami a bal lapockámnál azt a részt mozgatja át, amit egyébként sehogy sem tudok, ellenben fáj. Az olajfúró gyakorlat sem tűnt úgy most, mintha ovis tornán lennék, de azért bőven van mire figyelni: pl.: térd kitol, fenék billent, has behúz. Vagyis A LÉNYEG. De egyre jobb lesz ez!

A mini kihívásokkal jól szoktam állni, de tegnap elmaradt a második zenés hd. Attól tartok lesz ez még így, ezért ma rögtön ezzel indítottam és be is terveztem, hogy a következőt a doktor nénis – postás – bevásárlós körjáratból hazatérve fogom teljesíteni.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .