5.nap- minden gond nélkül- Zsófi

Így van, a mai nap minden gond nélkül teljesült. Olyannyira, hogy úgy tűnik ma én leszek az első közzétevő. Ebben persze szerepet játszik az is, hogy este nagyon szeretnék találkozni a barátaimmal és az csak úgy lehetséges ha mindennel elkészülök. 🙂

De szerepet játszik az is, hogy a mai tornában csupa olyan elem szerepel, amiket kifejezetten szeretek (bemelegítés, plié, hoe down).

Meg persze azt sem szabad elfelejteni, hogy így lassan az első hét végére kezd kialakulni egyfajta rutinom, időbeosztásom.

Ma reggel mikor felébredtem, már tudtam, ha este kimenőt szeretnék, mi mindennel kell kész legyek és ebben benne volt a torna is és minden egyéb kiegészítője a kihívásnak.

Szerencsém is volt persze, mert Lány korán kelt (nagyon- nagyon korán), így hamar reggeliztünk, szokásos teendők, közös játék és ilyenkor ő általában 9 körül újra elálmosodik. Így is lett, tudtam, ha azonnal rohanunk a szobájába, újra felébred, csak úgy tiltakozásból, így úgy tettem, mintha nem látnám, hogy dörgöli a szemét, hanem megvártam, míg rám hajtja a kis fejét, jelezve, hogy készen áll a vízszintre.

Kis ringatás, sétálás után már aludt is: fél óra ajándékba, nekem!:)

Nem is gondolkodtam sokáig, úgy ahogy voltam hálóingben, neki álltam a zenés HD-knak, majd testkefe és zuhanyozás.

Ez a testkefe valami zseniális! Már augusztusban nagyon tetszett ez a dolog, de akkor még nem szereztem be jót (addig különböző, olcsóbb megoldásokat használtam, de ezek nem nyújtották ugyanazt az érzést és teljesítményt), mert kivártam, szalmaláng lesz ez a módszer is, vagy tartós boldogság? Mikor megbizonyosodtam az utóbbiról beszereztem hát egy igazit. Imádom. Szinte sóvárog már utána a bőröm. A tenyerek és a talpak a kedvenc helyek, miután jól átdörzsöltem őket, mintha masszőrnél jártam volna. 🙂

Mára már ez a kényeztetés olyannyira része a napjaimnak, hogy egy alkalom már nem is elég, így belefogtam abba, hogy zuhany után is használom. Ezt persze a véletlen ihlette, egy nap sietnem kellett zuhanyozni, majd kiderült, hogy mégsem kell annyira, így a zuhany után dörzsiztem és azt vettem észre, mintha valami finom pernye lepné be a kezem, lábam, testem.

Ilyen nagyon hatékony.

Nem kell azt gondolni, hogy teljes erőből rányomom a bőrömre, nem. Ez kényeztetés, nem kínvallatás, mégis ennyire hatékony. Azt hiszem ekkor kaptam vérszemet és azóta zuhany előtt és utána is használom. Kényeztetés felsőfokon, ráadásul feszesebb, szebb lett a bőröm mióta használom. Eltűntek az apróbb bőrhibák (pl. begyulladt tüszők a visszafelé növő szőrök helyén), látványosan strukturáltabb, élénkebb a bőröm és, ami szerintem  a legjobb, krémezés nélkül olyan a tapintása, mint a selyemé. Fantasztikus. 🙂

Szóval zuhany után újra testkefe, krémezés (ilyenkor már itt sétálgat körülöttem Kislány is, sőt kifejezetten szeret átmenni az ágyra feltámasztott lábam alatt:), napi rutin délutánig. Majd, ahogy Férj hazajött, elvonultam a hálóba és tornázni kezdtem.

Halogatás és kifogások nélkül a saját örömömre. 🙂 Ez is egy nap, ez is egy tapasztalat, ez is én vagyok.:)

És most futok a barátaimhoz karácsonyozni; átmozgatott, izmosodó-vékonyodó testtel, selymes bőrrel és nagyon jó kedvvel! 🙂

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

1 thought on “5.nap- minden gond nélkül- Zsófi

  • Nekem is vidám és jókedvem lett miután elolvastam a mai napodat! Ugye milyen sokat tud jelenteni a következetesség és a tervezés a mindennapokban? Ilyenkor szinte mindenre jut idő…
    A testkeféről én is csak áradozni tudok. Szinte függővé lehet válni, annyira jóleső érzés használni és a bőr utána sokkal simább, feszesebb. Teresa is aloe zselét szokott használni a fürdés – testkefe páros után, és tényleg igaza van. Ég és föld a különbség. Én a Foreveres aloe zöld krémet használom a tisztasága miatt, és mindenkinek csak ajánlani tudom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..