5.nap

 

Sziasztok!

Nekem annyiban volt rendkívüli a mai torna, hogy sajnos nem tudtam megnézni az Anna féle videót. Nagyon akadozik a net, egy-egy oldal be-betöltődik, de a videó nem ment. Így elővettem a BWO-t és azt csináltam meg. Maga a mozgás nagyon jól esett, de megint megállapítottam, hogy Anna pótolhatatlan (bocs Teresa 🙂 ), mindig akkor szól, mikor fáradok, mintha csak látna -jó érzés, mintha itt lenne velem. Szóval Anna hiányzott, de a T-Tapp megvolt.

És képzeljétek egy ismerős ma azt mondta, látja az arcomon, hogy olyan jó passzban vagyok (az elmúlt hetekben is látott, amikor fel se tudtam szinte kelni) és mondtam, hogy a T-Tapptól van! Tartást ad, a szó átvitt értelmében is -hogy teszek valamit a gyógyulásomért, nem csak sóhajtozom érte.

Napk közben is érzem a porcikáimat és sokszor behúzom a hasam. 🙂

Na, megyek, mert az alvással viszont hadilábon állok.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

2 thoughts on “5.nap

  • De jó, tényleg ez a Tapp csodája, hogy ad egy külső – belső jól érzem magam érzést, ami kisugárzik! 🙂

  • Barbi! Megkönnyeztem, amikor azt írtad, hogy pótolhatatlan vagyok. <3 Köszönöm a bizalmat és a lelkesedést! Öröm olvasni a soraidat, hogy végre a következetes T-Tappal te is elindultál a dombon felfelé!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .