6. nap – Dóra

 

Sziasztok!

Számomra a hétfő a hét egyik legnehezebb napja. Szentendrére kell mennem a munkahelyem központjába. Ilyenkor hajnali 4-kor kelek és 4.40-kor már indulok a céges autóért. Természetesen T-Tapp gyaloglással 🙂 – hiába van nagyon korán. Ma nehezen ébredtem, így amíg a kávém lefőtt, csináltam 1 sorozat HD-t. Egész jól magamhoz tértem tőle.

Sajnos ilyenkor napközben nagyon sok a tennivaló, így csak 1 HD-t tudtam belopni a pörgésbe (se hely, se idő Szentendrén). Ma egész korán Veszprémbe értem, már 17.10-kor letettem az autót a cég udvarán. Így amikor a T-Tapp gyaloglás után (kb. 15 perc) hazaértem, volt erőm és kedvem belefogni a mai edzésbe. Anna 2 talajos videót tett az edzéstervbe. Jól megdolgoztatott vele engem. Volt többféle hasizom és fenékizom gyakorlat. Könnyűnek tűnnek, de aztán menet közben és utána nagyon lehet érezni a hatását. A reggelre leszek kíváncsi milyen érzés lesz az izmaimban… Még az ivásra kell(ene) nagyon odafigyelnem, mert most sem iszom eleget.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .