6.nap-Egy hosszú hétfő

Nehezen indult a napom. Teljesen időben ébredtem, de 10 percig győzködtem magam, hogy másszak ki az ágyból, és kezdjek el tornázni. Kár volt ezért a 10 percért. Csak elkezdeni volt nehéz a tornát. Az edzéstervben a mai napra két talajgyakorlatot tervezett Anna (talaj2, talaj3). Torna közben minden mozdulatot élveztem. Na ez egy kicsit túlzás volt. A mai ülő HD csak fog összeszorítással ment. (De csak azért is megcsináltam.) A háromszámolásos még távolról sem megy olyan gyorsan, mint Annának, az oldalfelülés pedig kész erőlködés. De a lényeg, hogy tappolás után teljesen frissnek éreztem magam. És a tegnapi izomlázam is elmúlt.

Ma megtalált az összes problémás beteg, aki rendszeresen jár hozzánk a patikába (én legalábbis úgy éreztem). Így aztán kicsit rosszul esett a mai váratlan hosszú “műszak”. Mire hazaértem, itthon már javában az esti program ment. Még szerencse, hogy a párom könnyedén veszi az ilyen helyzeteket.

Esti “levezetésként” ma 4 zenés HD volt. Nem bírtam abbahagyni. Kíváncsi vagyok, hogyan alszom ma.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .