6.nap

 

Sziasztok!

Egész délután próbálgattam belépni a videóhoz és ide és nem sikerült (valószínűleg rossz a wi-fi routerünk, jövő héten talán jön valaki megcsinálni), így megint BWO-ztam. Jó volt, mert megmozgatott rendesen, de jaj, de nagyon hiányzott Anna!!! Az ő tornái közben minden porcikámat érzem (jó értelemben) és pontosan tudom, ez a mozdulat mit mozgat meg, mert ÉRZEM!

Most mégis tettem egy újabb próbát a bloggal és sikerült belépni, úgyhogy írok! 🙂

Mindenkit arra bíztatok szívem szerint, hogy vegyen, akár online órákat Annától, mert ég és a föld minden gyakorlat, ha megtanít a helyes technikára!

A testkefét én is csinálom minden nap, teljesen felpezsdít! Kérmezni már sajnos nem szoktam, valahogy arról már elszaladok.. 🙂

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

1 thought on “6.nap

  • De jó, hogy mégis sikerült üzenned nekünk a blogban! Aggódtam már érted. Azért a BWO sem rossz torna ám, csak ha én tanítom sosem fér bele a 15 percbe 😉 inkább 45 (hihi). Na hát ugye szeretek sokat beszélni és mindenre felhívni a figyelmet!
    Remélem a router megjavul és jövő héten már ne lesznek gondjaid a videókkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .