60 napos kihívás ösztönző

60 napos kihívásNagy lendülettel készülök a mostani 60 napos kihívásra. Egy kedves tréner barátom elküldte nekem a néhány évvel ezelőtti előtte – utána fényképét. ezt szeretném most megmutatni nektek.

Jennifer Kent – master T-Tapp trainer eredménye 2010-ből

Hogy mi is ez a kihívás?

60 napig komolyan odafigyelünk magunkra, testileg-lelkileg feltöltődünk és T-Tapp tornát tornázunk. Előtte – utána fényképeket készítünk magunkról, valamint a testünket is körbemérjünk mérőszalaggal előtte és utána is és az eredményeket elküldjük Teresának Floridába. Majd néhány hónap múlva, igen sajnos ilyen sokáig tart, megtudjuk nyertünk-e. A főnyeremény egy Floridai út a T-Tapp fitnesz hétvégére augusztusban.

Fontos  dolog, hogy csak T-Tapp torna végezhető ezalatt az idő alatt, kivéve, ha valaki hivatásszerűen sportol, de azt is meg kell említeni a megjegyzés rovatban.

Na de miért nem lehet mást tornázni?

Mert a kihívással szeretné Teresa bemutatni, hogy mire is képes a T-Tapp. Néha összekeverni más edzésmódokat nemhogy segítené, inkább lassítja az eredményeket.

Egy történetet osztanék meg veletek, amit a T-Tapp honlapon olvastam Teresától.

“Egy rovatvezető részt szeretett volna venni a T-Tapp 30 napos kihívásban (régebben volt 30 napos is) és szeretett volna írni róla a rovatában. Megosztotta velem, hogy egy teljes évet töltött jógával, pilatesszel, úszással, és más fitnesz órákkal és tulajdonképpen éheztette magát és csupán egy szűk 8-as (38-as) méretről egy bő 8-as méretre tudta magát formálni. elmagyaráztam neki, hogy a T-Tapp másabb, és gyors centivesztést fog tapasztalni, de csak a T-Tapp-ot tornázhat a 30 nap alatt és mellesleg még éheztetnie sem kell magát. Még egy kis ideig vitatkozott velem, majd említettem neki, ha tényleg a T-Tappról szeretne írni a rovatában és az avval elérhető eredményekről, akkor nem lenne igazságos, hogy megzavarja az eredményeit más edzésprogrammal. Néhány morgás után végül beleegyezett, de feltétlenül tudatni akarta velem, hogy ő egy olyan fitnesz órákra járó típus és a 30 nap után vissza fog térni hozzájuk. Érdekes módon a 10. nap után kaptam egy emailt a hölgytől, hogy nem hisz a szemének, amit ennyi idő alatt elért. 30 nap elteltével a bő 8-as méretről lekarcsúsodott 4-es méretre úgy, hogy még édességet is evett. Nem kell mondjam, de a hölgy nem tért vissza a szokásos tornáihoz.”

A hivatalos T-Tapp 60 napos kihívásra IDE kattintva jelentkezhetsz.

Remélem együtt tornázva kezdjük az újévet!

TappAnna

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .